PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Sunday, December 13, 2009

Land below the wind - Goodbye KK

Malam terakhir di Kota Kinabalu.. 
Dinner di Fish & Co.. 
Nampak menarik ikan tu kan..
Tapi rasa tak seindah rupa, huhu..





terkejut tengok signboard..
sejak bila kg halaman ku ada di Sabah bah?
Ooo rupanya Segama, ingatkan Segamat, ngeh ngeh ngeh..



Pagi esok, sebelum check out,
breakfast Chocolate Indulgence, Secret Recipe (beli mlm tadi, buh dlm fridge)
+
air 100 Plus..

Humang ai, x pernah dibuat org CP rasa, ngeh ngeh ngeh..
bedal jelah..

Goodbye KK,  a very nice place..
InsyaAllah, ada rezeki akan ke sini lagi..

12 Catatan pengunjung:

SiNoMoSa said...

Salam CP,

Kalo perut jenis kental..indulgence + 100 plus takde pape punya laa..hehe

hajah zainab bt abdullah said...

chocolate indulgence!!! my favourite...

DUN Behrang 2020 said...

Aiii...segama ngan segamat pun tak nmpk dah...tu baru bbrp hari...lg ganazzzz!

afeezz said...

salam en. che pit : aku tak penah cube lagi bekfes ngan 100 plus.. mau cirit birit aku agaknye

segama takpe, jgn sanggama

Che' Pit said...

salam syima

hmm rasanya kental lah perut ni.. nasib baik xde apa2 padahal tghari tu nak naik flight ke sandakan lak, huhu

Che' Pit said...

salam mama,

samalah feveret kita.. nanti kita dating kat secret recipe makan choclate indulgence ye..

Che' Pit said...

salam DUN

ngeh ngeh ngeh.. bukan x nampak, terkabur lak mata masa tu. x nak meninggalkan KK.. huhu

Che' Pit said...

afeezz,

hmm kalau berani cuba lah,, ada berani?

insan pendidik said...

salam Che'Pit,

Nanti mase berbulan madu CP datang la lagi hehe

Che' Pit said...

salam IP

hmm satu cadangan yang baik ngeh ngeh ngeh

Kamsiah said...

salam..
belum sampai lg KK..apa yg paling spesel kat sana yea...mutiara?makanan?

Che' Pit said...

salam pn kamsiah

apa yg best kk?
hmm sudah semestinya dunung kinabalu.. hmm tp bukan kt kk lah, hehe..

kalau ke kk, yg biasa org sebut2 ialah filipino market.. mmg tempat shopping utk wanita... mutiara dan sewaktu dengan nya..

sotong bakar kat filipino market tu pun org byk berkata gak tapi aritu x berkesempatan nak mencuba

 
type='text/javascript'/>