PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Monday, December 28, 2009

Open Day

Tarikh: 22/12/2009
Bicara Eksekutif dan Open Day MKM

Minngu lepas, sibuk dengan Bengkel wanita, dirasmikan oleh Timbalan Menteri.. Yang ni lak dirasmikan oleh Menteri kami sendiri, Dato' Ismail Sabri

Kebetulan, hari semalam nya pendaftaran pelajar baru untuk kursus BBA (Hons) Co-operative Management..


antara booth untuk pusat2 akademik


booth adik beradik kami, SKM dan ANGKASA


booth pusat kami (CALL) sebelah dgn booth pusat BMeC


antara edaran yang diberi percuma kepada pengunjung


Menteri KPDNKK melawat booth pusat kami

8 Catatan pengunjung:

afeezz said...

salam tuan punya tempurung : laen kali klu ade hari2 terbuka ni, habaq le awai2, tuliskan dalam tempurung ni, bole le aku dtg collect ape2 yg diberi secara percuma.. hahah

Shifu67 said...

err... loan koperasi aku lum habis lagi

ummi humaira said...

salam CP..
betul3 tu afeezz, akak setuju , lain kali cakap ler awai2 , blh ler kami terjah kesana.

Ayah Zain said...

Salam pijal,

betul kata afeez tu, uar-uarkan la kat blog ni. baru kita boleh datang.

psst: CP macam le si afeez tu nak mai yer. dah sudah baru la dia cakap (ngeh ngeh ngeh)

Atikah said...

Salam Pijal...

Betul.. betul.. betul... sokong kata Afeezz, Ummi, AZ.

hang nie, bila dah habis baru nak bagitahu kat blog hang nie...

Pijal, menteri hang tu boss cheq dulu... hehehe..

afeezz said...

salam tuan punya tempurung : AZ.. sy hanya memberi cadangan jer, mungkin dengan cara itu dapat menambahkan pengunjung ke pameran tersebut. klu sy tak datang pon takde kesan kepada pameran itu...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

 
type='text/javascript'/>