PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, December 15, 2009

Sondol dalam perlahan

Lokasi : Roundabout Jalan Othman, Petaling Jaya
Waktu : 5.23 pm
Gambar diambil : Dari dashboard kete CP


tu owner Honda, masuk balik ke kereta selepas lihat xde kecederaan serius pada kete nya..

Baru hari Ahad lepas baca pasal malang tidak berbau dari blog Cik Syima, semalam malang tidak berbau depan mata CP.. tapi nasib baik "bau busuk" nya sikit jer.. Maksud CP, kemalangan kecil jer..

Biasanya, jem akan bermula start dari bulatan ke 2 (bulatan jalan othman ni) tapi semalam disebabkan hujan lebih kurang jam 4 ptg, jem telah bermula dari bulatan pertama (bulatan kat hospital assunta).. hmm arah perjalanan yg CP maksudkan adalah dari opis CP yer..

Waktu kejadian berlaku, kenderaan mmg bergerak terlalu perlahan.. berhenti2.. tiba2 entah mcm mana, depan mata CP, pemandu kerta Proton tu tak pasal2 menyondol kereta Honda.. hmm org kata bawa laju bahaya, ni bawa slow pun bahaya gak.. mmg terangkat sedikit kereta Honda tu..

Apa lagi CP terus capai iphone CP, snap le gambar.. Utk makluman, waktu ni kereta CP mmg tak bergerak.. dah stuck.. So CP tak buat aksi bahaya seperti "tangan sebelah pegang stereng, tangan sebelah pegang telefon, cuba teka mata aku pandang ke mana?"  jeng jeng jeng, soalan cepu emas, aksi siapakah itu?


Ok, habis bab eksiden tu, CP nak tunjuk pic yg pernah kuar kat entry sebelum2 ni.. Bagi mereka yang pernah tgk gambar kucing ni, maka tahulah anda apa maksudnya.. especially geng2 PDKM.. (CM dgn che rezeki tak masuk bab eh, dah bocor awal2) hehehe ni dah bagi bocor entry kat PDKM ni, ngeh ngeh ngeh..



p/s hanis.. ngeh ngeh ngeh, dah terjawab ke persoalan mlm tadi.. Sorry naa, cheq bohong sunat...

29 Catatan pengunjung:

SiNoMoSa said...

Salam Pijal..

Hang dlm kete camne bleh bau busuk tue? hihi
Mmg bahaya betul aksi kwn hang tue kan..tp mesti dia dh expert dlm snap2 gmbr nie hihi

Che' Pit said...

salam syima..

cheq mmg salute lah kat kawan cheq tu.. cheq pun x seberani tu, huhu..

ONE ZABA said...

ko pandang pada nombor kereta tu yerk...nak tikam nombor la tu.

SiNoMoSa said...

Pijal,

Cheq kenal sgt dgn kwn hang tue..sblm dia buat apa2 dia dah pikirkan risikonya tlebih dulu..so dia bgtau cheq ms dia snap gmbr tue..kelajuan kereta adalah ditahap yg amat boleh dikuasai hehe..hang kena bljr mcmana nak jd berani cam dia hehe

Che' Pit said...

haha che ONE,

bila sebut baru teringat.. hmm balik keje ni leh ar g tikam.. tapi no mana yg nak tikam.. yg melanggar ke yg dilanggar?

Che' Pit said...

syima..

hmm yelah tu, nanti cheq nak menuntut kat kwn hang tu

DUN Behrang 2020 said...

Sondol dalam perlahan? Napa aku pikio lain je ek? Hahaha...

hajah zainab bt abdullah said...

sensasi tajuk entri norr...hiks!!

Ayah Zain said...

Salam CP,

kak nan, daripada tajuk yang sensasi itu akan menceritakan semuanya.

xiiinam said...

Salam ziarah...
Nak bagi nafkah sikit..he..he..

Che' Pit said...

DUN

hang tak habis lagi puasa, pasai tulah dok pikio lain.. hujan2, sejuk2 cakar dinding yer, cian..

Che' Pit said...

salam mama..

hmm cheq rasa biasa jer, hek hek hek.. tang mana yg sensasi tu?

Che' Pit said...

salam AZ

hmm betul gak sbb org kata dont judge a car by its bodykita atau org kg sy kata dont judge a book by its cover.. tapi org kita ni, tgk tajuk sensasi, tu dia..

Che' Pit said...

salam ckLah..

terima ksaih lah sudi jenguk lagi, ngeh ngeh ngeh..

tak sabaq duk tunggu ni.. bila lagi? jgn lupa ajak no ke rumah baru

rezeki said...

salam che pit

hi hi hi biarlah rahsia "akta osa"
kalau pecah hukumannya he he he

S said...

salam CP,

sondol sikit ja.

sejak bila anak kucin CP jadi terkedu camtu.
habaq kat mak S sama.

mana aci CM n CR dh tau awai2.

Noor said...

Salam babeh...

pssttt.. rasanye akak tau lebih dulu dari CR.. la la la

cikgu mas said...

salam

tahu apa??????? hehehehe..

Mawar_berduri said...

salam CP,
cam kenal je tempat kejadian ni ...
selalu lap moto kat ctu..hihihi ..
:P kat ctu kan slalu jam...klau kete jalan pun slow je...camne la agak cuai sampai bley tersondol..mmm

S said...

salam,

kalau cam tu CR,CM,dan N kena hukum ketuk ketampi.

CP tolong kira sampai 100.

insan pendidik said...

salam Che'Pit,

Alaa CP kalau bawak kete kat KL nih, tak tercalar langsung tu bukannya name bawak kete hehe

Atikah said...

Salam...

Kucing tu melentuk kepala tgk org jauh ker?

Imran Paris said...

Pjal...siannya. Tulah kkdg bawa laju pun salah bawak pelan pun silap. Malang mmg tak berbau....apa pun kita usaha jg keselamatan dan tawakal.

Kucing2...kau menjelma tiap kali empunya blog PDKM tiba di KLIA...saya rindulah dgn Msia :((

Asnija said...

Salam Pijal,
tajuk tu memang sensasi, dah lama akak nak komen tapi tak kesempatan...ari tu akak datang opis, awat Pijal lari lintang kepukang...ala...bukan mintak belanja mahal apa pun...kopi hazelnut ais je pun tak bule ke...so next time, akak dah tahu le bilik mu dimana...ha..ha...kau sedang diperhatikan...

ps: kucing tu malu-malu meow kan...meow...meow...terperanjat akak tau...

My Life said...

salam..

dear pjal..

dimana dikauuuuuuu menghilangggg

ummi humaira said...

salam CP....
dr tajuk sensasi tu , terus hilang diri n menyepi . lama kami dok cari tang mana hang sembunyi.

ummi humaira said...
This comment has been removed by the author.
日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

 
type='text/javascript'/>