PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Thursday, May 28, 2009

Old vs New part 1


Old -> sebelah kanan, Nokia 6280 since March 2007
New -> sebelah kiri, Samsung OMNIA since May 2009

Hmm orang duk sibuk pakai hp canggih, aku pun teringin gak, tapi sampai la ni aku tak pandai lagi guna OMNIA tu.. maksudnya tak familiar lagi.. Ni ala2 poket pc guna perisian windows mobile 6.1.. 8gb internal memory + 8gb external..

hehehe mcm poyo je hp lama wallpaper buh pic sendiri, hehe

3 Catatan pengunjung:

life said...

Wow... Your blog is very unique.
Fantastic pictures.

I like your blog.

Please visit:
http://global-solution.blogspot.com

Keep your dream alive.
Keep blogging.
Have a nice day.

cikgu mas said...

salam

yang lama tu mai pas kat cheq,berapa herge yang baru tu???elok lah wall papar buh gambar sendiri takkan nak buh gambar boye lak..

betul lah cantik blog sazlie,cuma kurang up date jer,sibuk kan

afisazlie said...

hehe tulah cikgu, kdg2 tak sempat nak update..
lainlah kalau abg aji kita, byk masa nak update.. boss lah katakan, sy ni kuli jer, huhu

hehe thanks for the compliment :)

 
type='text/javascript'/>