PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Saturday, June 13, 2009

Clash cake???






Masa bercinta semua indah belaka, bila clash, siap buat kek clash..

hmm no komen

6 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

Dear sazlie

ok sangat lah tu,dapat jugak makan cake,tak kira lah retak ker ??pecah ker?? cake jugak.sedap nampak.dari menangis jer baik makan kek,good idea lah,wat jugak divorce cake ker,jual kt mahkamah he,he..masa bercinta makan cake suap2 bila clash baling cake atas muka he,he...ni lah komen ku..susah nak br jawapan no komen..nama pun cikgu..

afisazlie said...

hehehe kalau kat oversea sy rasa ok gak, tapi kat malaysia ni susah.. rakyat kita masih berfikiran tipikal.. sy rasa silap2 bukan org nak beli, habis kena serang saper yg jual cake mcm tu.. tapi kan cikgu sy paling suka chocolate indulgence kat secret recipe.. jom!! cikgu belanja.. tapi yg tak best nye, che lie tu tak suka makan kek..

cikgu mas said...

salam sazlie

kadang2 org mesia ni lebih omputih dari omputih tau!!tengok beria sambut valentine,mother day or father day..from my humble opinion lah..org mesia ni suka sebenornya omputih culture..buatlah kajian,pasal cake tu janganlah jual kt court tempat mcm Sik ker,Pasir Putih ker,Besut ker,conpom kena parang,jual kt KL,PJ,JB..conpom diaorg beli..tipikatu pd certain part jer..(sori tak nak mengalah..lawyer kantoi exam punyer jawapan,he,he)

la cik lie tak suka cake dia suka makan cekodok n lempeng lah tu abg aji tu..boleh2 kita suka lepak kt Equiene Park,J.Jusco..secret recipes tahukan??..kite suka Rasberry cake..or carrot cheese cake ..kat situ..diet menembamkan pipi yang sedia tembam..he.he

afisazlie said...

hehe Jusco Equine Park tu mmg port cheq dgn abg aji gak dulu.. sbb dekat dgn umah akak abg aji..
tapi port utama kami kat jusco cheras selatan @ balakong..

hmm betul tu skrg no org mesia pun lebih2 dari omputih, tapi sy percaya kita masih lagi berpegang pada adat resam ketimuran.. sy masih tak setuju dgn cadangan tu.. hmm tapi kena buat reserach ler kalau nak buat.. hahaha kita ni yo yo o jer kan, hahaha..

manzlie said...

salam from mekah...
lempeng dah cekodok pisang pun takpa lah..biaq orang cakp kita ni kampung...sebab sya masih lagi BUKAN " Melayu mudah lupa" nohhhh...

tul tak cikgu mas..

afisazlie said...

heheheh cikgu,

che lie dah bersuara tu..
hmm tapi che lie biasa makan capatti dgn tosei, lempeng tak pernah lak tgk dia makan..

kalau che lie bukan "melayu mudah lupa" sy lak bukan "megis mudah lupa" hahaha..

 
type='text/javascript'/>