PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Monday, June 22, 2009

Monday Blues..

Hmm agak-agak kenapa ek diorang bagi istilah monday blues, tak monday reds ker, monday yellows ker, monday greens ker, monday blacks ker.. hmm tapi memang hari isnin, ramai yang rasa malas jer nak bangun gi keje kan, haha..

Tapi agak-agak perlu ker kita buat macam ni, nak bagi pekerja muka happy datang kerja.. hmm kita fikir-fikirkanlah...


Salam Takzim,

4 Catatan pengunjung:

afeezz said...

aku bukan jer monday blues, tuesday blues, wednesday blues, thursday blues and friday blues pon ade.... senang kata, hari2 lah blues ni

cikgu mas said...

cikgu kata monday memang tersangat blues,sampai kul 3 ptg pun x hilang blues yer

afisazlie said...

to afeezz from afis,

hehehe tapi aku tahu, sabtu n ahad ko tak blues kan.. ko tukar jadi rainbow, macam-macam kaler ader..

afisazlie said...

salam cikgu,

hmm kalau dah kul 3 pun tak hilang blues, hmm biar je lah sampai ke malam.. takpun carry forward je ke esok hari.. sampai hujung bulan, tutup hari, awal bulan brought forward lak blues tu..

 
type='text/javascript'/>