PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, June 19, 2009

Kasih Sayang


Favourite's Group - Kasih Sayang

Kasih sayang
Terlalu indah untuk di kenal
Selamanya
Takkan pernah kau buang

Kasih sayang
Tiada pernah kenal usia
Tua muda
Akan menikmatinya

Namun jangan engkau lupa
Akan akibat masa nanti
Engkau dapat menderita
Kerana terlena rasa cinta aaa...

Kasih sayang
Terlalu pahit dan menyakitkan
Dan membuat
Remaja patah hati

p/s lagu ni jarang aku dengar, tapi sedap lagunya.. minggu lepas tengok rancangan O La La, ala yg realiti tv menyanyi duet dgn sedara mara tu, ada la pasangan nyanyi lagu ni, tapi lupa lak siapa.. tu yang sajer letak kat sini..
hmm haiwan pun tahu berkasih sayang, jadi sebagai manusia, janganlah merendahkan martabat anda lebih rendah dari haiwan.. marilah kita berkasih sayang.. Opss dah nak 10.30, jap lagi dah nak bergerak ke PD.. hari anugerah kualiti cemerlang dan staff day maktab.. Tiara Beach Resort, here i come.. bye bye lah Glory Beach Resort yg tak glory tu, malap jer..

1 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

salam sazlie

jangan lupe berenang kt Tiara Beach Resort tau..cikgu dah sampai sana 3 kali,ye tak semalap glory tu,,amboii memng sah dia tak puas hati...

 
type='text/javascript'/>