PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Wednesday, June 17, 2009

Salah siapa?

Hmm nampak tak tulisan kat papan tanda tu?
"POOL CLOSED FOR CHEMICAL TREATMENT"



Kata tutup untuk rawatan bahan kimia tapi budak2 dengan bapak budak dan mak budak, selamba jer mandi.. setahu aku chemical treatment tu dia buat dalam kul 7.30 malam selepas kolam ditutup kepada umum, tapi ni dah tghari esok nye papan tanda tak dialihkan.. Misleading information.. Poor management.. Glory Beach Resort.. hmm sebenarnya bukan apa, sakit hati pasal makanan tak sedap. Tapi alhamdulillah lah dapat gak makan.. hehe kritik orang pandai, hahaha..

4 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

salam brother sazlie

wah construction 2,3 hari kuar2 ada swimming pool lagi..he,he,he hang ni kan tak puas hati sampai komplen kt blog..tak puas hati tahap gaban tu,dah marah semua nampak tak kenakan..macam org kata marahkan nyamuk abis kelambu dibakar..kt situ kalau makan x sedap pi lah telok kemang makan seafood...skrg ni kan sazlie kursus untuk cikgu2 gred mcm cheq ni hotel cap ayam jer,bajet katanyer..x merasa dah Langkawi,Pangkor bagai..terimalah..

cheq pun marah n x puas hati ni..nk jejak pemilik keta waja hitam,hiss tak sekolah betul mamat tu!!!

afisazlie said...

salam cikgu,

hehehe rupanyer ada gak ler kawan2 gomen lain yg komplen pasal Glory tu.. hahahahampeh.. hehe jumaat ni p PD lagi tapi bukan blory lagi arrr, kat Tiara Beach Resort lak.. hmm situ ok, dulu2 masa keje swasta, pernah gak kursus kat sana.. best..

hmm mana de masa nak jalan2 masa kursus aritu.. pack sgt dari pagi sampai tgh malam, huhu..

waja hitam? hmm nasib baik..
ingatkan persona hitam.. terasa lak cheq, haha

Azemi Ali said...

Salam Sazlie,

Glory Beach Resort tu dah dekat sungguh dengan rumah mertua saya. Kg. Paya.

Guest ke Glory makin berkurangan. Tapi Tiara Beach Resort masih ramai guest walaupun dikenali sebagai hotel byk lalat.

Saya setiap bulan ke PD tapi boleh kira sebelah jari je, berapa kali mandi laut.

afisazlie said...

Salam che mie, terima kasih sudi berkunjung ke "rumah" sy ni..

oo dekat dengan kampung mertua.. oo yeke hotel banyak lalat? masa sy g tahun 2006 dulu, mcm ok jer.. hehe lama gak tu, mungkin sekarang ni kot..

hmm sy kurang minat mandi laut sbb kulit muka senang sgt terbakar.. kdg2 tak mandi pun sekadar lepak tepi pantai, dah makin gelap muka ni, haha.. hmm teringat kali last dulu g jalan2 PD dgn che lie

 
type='text/javascript'/>