PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Thursday, June 18, 2009

Takde kerja tapi kreatif










hmm jangan ditanya siapakah mereka-mereka ini kerana ku sendiri tidak kenal, hehe

4 Catatan pengunjung:

afeezz hensem said...

igtkan ko nyer keje

afisazlie said...

salam afeezz from afis,

hahaha takde makna nyer aku nak buat keje2 mcm tu.. aku ni mana ler kreatif dan berbakat mcm tu..

cikgu mas said...

salam

he,he3 betoi2 kreatif tahap gaban,,,apo kojo la jang..sonang yer hati..kite nk pecah kepala wat kojo,dia dan lagi wat lawak lagu tu..tp tu satu doa mendoakan kekawan jd gabenor bank,he

afisazlie said...

hehehe cikgu nye kepala nak pocah.. cian kek cikgu..

depa tu bukan wat lawak ler cikgu, depa mengasah bakat nak jadi raja lawak 4 kot..

tapi mmg salute la dgn idea n hasil kerja depa tu..

 
type='text/javascript'/>