PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Monday, August 17, 2009

Aku cuti..

Hari ni aku cuti.. saja je bercuti sbb penat.. baru je jumaat lepas, penutup program MTCP.. 4 minggu menjaga international student ni, penat gak.. lagipun minggu ni student diploma ku tgh bercuti semester, so tak perlu nak prepare mengajar kelas diploma.. ingat nak membasuh baju pagi ni tapi lepas subuh tadi tido balik, terlajak lak tido, haha.. kul 11.30 pagi rasa lapar, g The Mines makan kat food court.. nasi goreng perancis katanya, tapi tak tahulah tang mana datang dari perancis, haha..
Pastu g Guardian kat Jusco Cheras Selatan nak beli barang2 keperluan sikit.. Akhirnya, aku terbeli barang2 kat gambar bawah tu termasuk ler A.B.C hehe.. A.B.C tu beli kat simpang nak masuk umah aku, bukan kat Guardian k.. Nampak mcm kurang berseri A.B.C tu tapi rasanya, hmm mmg sama mcm rupanya.. tu lah kali pertama n terakhir aku beli kat situ, huhu..


Shokubutsu, Lifebuoy, Selson Blue, Kinohimitsu, Rexona n A.B.C


p/s nak g jalan2, takde geng lak.. member yg janji nak g jalan sama2 lak dah berjalan meninggalkan aku weekend yg lepas.. so duk umah je lah, huhu..


Nak Berehat,


12 Catatan pengunjung:

apiz hensem said...

uish... siapalah kawan ko tu. tak patut sungguh, janji pelesu macam kak mas (opss...). wei pit, selsun tu macam syampu untuk mereka yg mempunyai masalah rambut jer... hahah... opss.. masalah kulit kepala sebenarnya... (aku penah guna)

Che' Pit said...

hmm mmg tak patut member aku tu.. janji yer yer, pastu rupanyer janji pelesu gak.. aku ajak g cameron, ko tahu dia jawab apa.. kat cameron tak best lagipun takleh shoping.. pastu tup tup dia gak yg g cameron.. hmm sungguh tak patut beliau itu.. haah selsun tu ut ada masalah rambut n kulit kepala.. skrg ni, makin pendek rambut makin menjadi lak kelemumur, huhu

Hanis said...

hai pijalll...(lembut nie tau...kenape lembut2 nie...p baca komen kat blog hanis)...hahaha....

laaaa awat ayaq ABC hang pucat lagu tuuu...tak menariknyaaa....emmm nie yg buat cheq nak tayang ABC cheq bli lak kat hang nie...emmm hang mai shah alam...cheq blie tuk hang...mesti bestnya

Che' Pit said...

hmm tulah pasal.. sajer je nak balik, kt simpang tu nampak org jual abs.. singgah sat, saje nak rasa.. pasni gerenti tka mau beli lagi.. huhu

cikgu mas said...

Che pit adikku..

balik kg lah..dok merayau kt shopping complex tu wat apa? k.mas tak pernah makan nasi goreng Perancis..camner rupa yer???

Che' Pit said...

CM, nak tahu rupenyer nasi goreng pernacis? meh belanjan cheq kat the mines tu, cheq tunjukkan mcm ne rupanya

apiz hensem said...

pit!! habaq mai, sapa kawan hang tu, biaq cheq pi serang dia!! haha...

wei pit.. selsun tu pakai 2x seminggu jer, klu over used boleh membotakkan kepala plak. rambut gugur. sila baca instruction dia, klu active ingredient dia ketoconazole (cam tu ejaannye?).. ye lah tuh.. hahha

Kak As. said...

salam,

ya lah betoi kata Cm tu, cuti balik kampunglah. tengok ibu ayah.

kalau nak pakai syampu berubat tu kena betoi cara dia baru berkesan.
sapu kat kulit kepala dan biaq 10 minit baru p cuci,InsyaAllah legalah kelemumoq tu.

kalau gosok ngn limau purut lebih berkesan.

Atikah said...

Salam pijal...

Banyak hang shopping...

Apizz, bukan hang ker yang janji ngan pijal.... cheq dengar cam hang ja... he.. he..

apiz hensem said...

eh.. Atikah, cheq ka?? hahah...

pijal dan merajuk ngan cheq tuh...

Che' Pit said...

salam Mak As dgn CM,
mmg cheq akan balik kg, insyaAllah jumaat ni sampai isnin depan.. so skrg nak buat n setel hal sdri sebeluk balik kg

Che' Pit said...

salam Atikah.,
cheq malas nak ckp terang2 sbb rasa nyer mmg dah bterang dah.. takyah nak bersuluh dah

 
type='text/javascript'/>