PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, August 14, 2009

Dah bersawang


Hmm dah bersawang rumah aku ni.. maaf lah sebab sangat sibuk.. semalam baru je balik dari outstation 4 hari ke utara.. harini preparation untuk closing ceremony MTCP.. hmm aku gak kena baca doa.. pastu esok lak sukan antara agensi di bawah KPDNKK kat putrajaya.. aku main bola tampar.. hmm ni pun curi masa sekejap ni.. hmm insyaAllah minggu depan akan kembali dgn cerita2 menarik sepanjang program MTCP especially outstation ke utara.. hmm minggu depan lah nak kasi vacum bersih.. salamz..

14 Catatan pengunjung:

apiz hensem said...

lain kali amik le maid.. kan terjaga sikit umah ko ni..

...mIsS chOki chOki... said...

mak ai kamo ni
da bersawang da rumah nye
da buleh buat rumah untuk labah2 ha

adoi
bak kata apiz hensem tu
aemk la maid

p/s: kamo baca doa untuk ape?

Hanis said...

selamat kembali...nak tunggu entry yg hang p makan2 ngan mama & pak megat nie....pasti meriah naaa....

Kak As. said...

salam pjal,

biaq bersawang dimata jangan bersawang dihati nohhh.

buat apa nak pakai BBik, kawin cepat2 ada gak orang tolong picit kalau leteh dan lengoh2.

mak as suka baca tang pjal juga kena baca doa. sejuk perut mak as baca ayat tu.

Che' Pit said...

salam apiz,
hmm maid mana reti nak jaga "rumah" ni.. rumah betul tu depa expert ler..

Che' Pit said...

salam miss choki2..

tak sesuai le nak amik maid jaga "rumah" ni..

hmm baca doa untuk majlis penutup program student international ni.. ramai vip dtg termasuk duta2 negara..

Che' Pit said...

salam hanis,

sabar k.. tapi tulah, ada gambar dgn pak megat jer, dgn mak as takder.. malu2 kucing depan pak megat, hehehe.. kang tak pasal2 dpt jeling percuma dari pak megat duk gambar dgn mak as.. nanti sampai lah turn nyer entry tu..

hehehe pak megat, cheq gurau je..

Che' Pit said...
This comment has been removed by the author.
Che' Pit said...

salam mak as,

hmm cheq ni kan org baru, so mmg dari seminar kat melaka bulan 5 haritu cheq dah start kena baca doa.. bos nak ada 2,3 org yg boleh baca doa utk majlis rasmi, so boleh tukar2.. taklah org yg sama jer.. so masa meeting utk majlis penutup ni aritu, nama cheq yg depa calonkan, hehe... alhamdulillah majlis ptg tadi berjalan lancar.. cukup 4 minggu jaga depa, penat lak rasa... minggu depan nak cuti, hehe..

Kak As. said...

salam Pjal,

baguihlah tu, Allah dah angkat darjat Pjal tu.

bukan semua orang boleh baca doa depan orang ramai. baca sorang2 lepas solat semua orang boleh.

bersyukutlah atas anugerah Allah tu.
Mak as doakan smoga Pjal berjaya dalam hidup dunia dan akhirat, jadi anak yang soleh.

Che' Pit said...

salam Mak As,

terima kasih banyak atas doa mak as tu..

...mIsS chOki chOki... said...

che pit
shaye ade program amal
tp xde sape nak baca doa slamat
uwwwwaaaaaaa..........

Che' Pit said...

yeke miss choki2.. ala cian dia.. sy ni takler pandai sgt berdoa tapi biasa kalau kena baca doa, mmg sy baca doa selamat ler..

...mIsS chOki chOki... said...

tula
shaye buat program anak yatim bulan puasa ni
masih tercari2 orang yang nak baca doa

 
type='text/javascript'/>