PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Wednesday, September 9, 2009

Blogger Tag by Afeezz

Hmm ni nak menjawab Tag dari Afeezz.. lama gak rasanya kena tag, tapi ni baru nak jawab..

1. Kekasih saya adalah :Hmm sejujurnya baru putus pada 29 Julai lepas setelah 2 tahun 2 bulan.. Hmm tapi bak kata Mak As, frust 2 minggu jer, ngeh ngeh ngeh..

2. Saya sedang mendengar :Dengar lagu raya pasang kat pc opis ni..

3. Saya patut :Masuk bengkel penulisan jurnal.. hmm jap g lah baru masuk

4. Saya suka :Hmm menyakat org.. Ye ke?

5. Sahabat-sahabat baik saya :Kachung (u), cupin dgn ROY (rhb).. semua nama glemer tu.. teman tapi mesra cik nana @ 1206

6. Saya tak faham :Kenapa ada org hanya nak org faham dia tapi dia tak nak faham org lain!!

7. Saya kehilangan :Byk benda hilang.. tapi malas nak kenang

8. Ramai yang berkata :Aku makin berisi.. hmm tapi masa buka ramai2 sabtu lepas, ada junior kata kenapa aku makin kurus? Hmm kompius!!

9. Makna nama saya :Hafizal - Penghafaz / Pengawal

10. Cinta itu adalah :Ayat2 cinta aka the verses of love

11. Di suatu tempat, seseorang sedang :Melepak di tepi tasik biru berseorangan..

12. Saya akan cuba :Ingat nak buat Master part time sebelum tiba turn aku utk di sponsor sambung belajar (boleh terus proceed PhD nanti)

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :Selagi hayat dikandung badan

14. Saya paling meluat apabila :Orang tak faham2 yg kita ni tak suka dia..

15. Pesta / Parti adalah :Malam pesta muda mudi (hmm lagu apa tah tu, luper lak)

16. Haiwan yang paling comel yang pernah anda temui adalah :Pikachu dalam kartun Pokemen

17. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :Dah pencen, duk rehat.. yuhuuu..

18. Hari ini :Hari Rabu, petang ni ada kelas tutorial diploma.. tak prepare lagi soalan nak bagi kat depa..

19. Malam ini saya akan :Malam ini kasih, teringat daku padamu... ngeh ngeh ngeh, teringat lak lagu tu.. insyaAllah akan ke terawih mlm ni..

20. Esok pula saya akan :Bangun sahur pastu g keje ler...

21. Saya betul-betul inginkan :Teman hidup..

22. Ketika anda lihat wajah anda di cermin pagi ini :Rasanya umur dah tinggi gak tapi awat muka mcm budak2 lagi?

23. Pusat membeli-belah atau arked permainan :Ngeh3, Jusco di hatiku..

24. Makanan barat atau Jepun :Barat rasanya..

25. Bilik yang terang atau gelap :Kdg2 gelap, kdg2 terang, kdg2 tgh2.. tak kisah pun..

26. Bestfriend ever :Rasanya kat atas tadi dah tanya dah.. hmm oo tu bahasa melayu, ni bahasa omputeh lak yer..

27. saya nak tag :Hmm tak nak tag org tapi Cikgu Mas, Hanis n Madey, jgn buat2 lupa korg pun dah kena tagged dgn si afeezz ni.. buat2 luper lak.. Kak Noor takde lak umah nak di tag kan..


Salam Tag

23 Catatan pengunjung:

Hanis said...

salam,


hahahaha..ingatkan apiz dah lupa....nie pijal lak mengingatkannya...ahahahah

afeezz said...

wah2.. pijal wat gak akhirnya, tq2

hanis jgn nak ngelat yer... sila buat...

Che' Pit said...

salam hanis,

ha ha tak tahu... buat jgn tak buat.. nanti apiz tuntut sampai lubag cacing, cheq tak tau

Che' Pit said...

salam apeezz..

sbb ko, aku buat gak.. aku tak nak berjanji pelesu ni..

cikgu mas said...

salam

kalau kita wat janji pelesu apakah balasannya???ngeh,ngeh

aduh dik baru putus cinta rupa yer..tak nampak cam baru putus pun..huhu mmg hebat ko ni..

- jinggo - said...

Che Pit..

membaca taq ni ..
semakin kenal siapa empunya tuan rumah...
he....

Che' Pit said...

salam CM,

lama gak tu 2 tahun 2 bulan.. tapi life must go on.. buat pe nak tunjuk2 kat org, ye tak.. sdiri simpan, sdiri mau inagt ler.. jgn sampai makan diri sdiri sudah ler

Che' Pit said...

salam cgu jinggo,

hmm sedikit sebanyak boleh lar kenali diri ini... tapi byk lagi yg nak dikenal, hehe..

kata org tak kenal maka tak tahu..
dah tahu no tel, rumah kat mana, pakai kete apa, rumah besar mana, duit dlm bank byk mana, baru bleh buat petimbangan.. agak2 lulus berat timbangan, baru lah leh cinta, ngeh ngeh ngeh

Ayah Zain said...

salam CP,

Betul CP, buat apa nak tunjuk kita putus cinta yerk? ngeh ngeh ngeh.

Malam tadi x napak CP, u g mana?

Che' Pit said...

salam ayah zain,

hehe dah jodoh tak panjang, redha je lah.. buat pe nak pi heboh satu dunia.. nanti sdri gak yg hiba, merana, duka lara..

semalam ada jemputan berbuka kat rumah kawan.. balik dah malam.. buka laptop jap, tak larat nak tahan lama, terus bobo..

My Life said...

salam.. tumpang rehat yer cik pijal...

insan pendidik said...

Salam,

Che' Pit putus cinta tu ada hikmahnya. Lebih baik sekarang bukannya semasa dah ada ikatan. Tuhan nak bagi yang terbaik tu...

Che' Pit said...

salam My Life,

sila2.. selamat berehat..

Che' Pit said...

salam insan pendidik,

harap2 mcm tulah.. nasib baik belum ada ikatan sah.. tapi tak mengapa, hidup harus diteruskan.. mudah mudahan masin mulut IP kata Tuhan nak bagi yg terbaik.. Amin

Noor said...

As Salam..

ala babeh.. baru putus cinta?? tak pe.. tak pe.. ramai lagi yang nunggu dluar sana.. 'skali disini petik jari, 10 yang mari tau..'

ngeh ngeh ngeh

Che' Pit said...

salam kak noor,

cheq ok jer.. steady lagi apa.. hmm jap ek, cheq nak petik jari..

aduhhhhhhh, sakit adalah, tapi takde pun yg dtg?

1206 said...

huhuhu....

sedihnyer sya tau awk baru pas clash...huhuhuhu...tp takpe awk akan jumpa yang lagi baik antara yang terbaik untuk awak..

My Life said...

syukran.. rupanya cik pijal barus lepas putus cinta.. tapi tak apa kan cik hanis ada.. hehehehhee

sonata anak kancil said...

barang yang hilang perlu dicari,
orang yang mati perlu diganti,
usah dikenang orang tak sudi,
semoga disegerakan seorang permaisuri....

Che' Pit said...

salam cik 1206,

tak mengapa.. saya masih steady, ngee ngeh ngeh.. thanks for your doa

Che' Pit said...

salam My Life,

Hanis? hmm cheq tak berani lah.. nanti kena piat telinga lak dgn acik lie cheq tu.. huhu

Che' Pit said...

salam cgu sonata,

ngeh ngeh ngeh sy mmg tak reti nak berbalas pantun dgn org melaka ni.. anyway, thanks for wishing me..

sonata anak kancil said...

Che Pit : cepat2!!!usaha jgn tak usaha...semoga dipermudahkan jodoh pertemuan...

 
type='text/javascript'/>