PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, October 23, 2009

Renjis di pilis



Ariel ni sepupu aku (anak kepada adik ayah aku).. boleh kata yang paling rapat (masa kecik2 dan remaja).. Dah besar buat hal masing2..
Tahniah diucapkan dan semoga berbahagia sepanjang hayat..

p/s sorry tak dapat join utk majlis rumah pengantin perempuan di Jerantut



16 Catatan pengunjung:

afeezz said...

che pit bile lagi?

Che' Pit said...

yg bertanya tu patut dulu.. dah nak expired dah

cikgu mas said...

salam

ya Allah pengantin tu sebijik mcm Che pit,,sepupu katakan!!.CM bagai melihat Che Pit bersanding,,,,

Che' Pit said...

hmm CM ni rabun kot.. kami ni jauh beza lah, ada ke kata sebijik, ish ish ish..

Ayah Zain said...

Salam CP,

Semoga pengantin ini aman bahagia sehingga ke anak cucu, sentiasa dalam rahmat Allah.

p/s ehem ehem ehem, si hensem CM ni bertanya pulak yer

Che' Pit said...

salam AZ,

mudah mudahan mcm tulah.. sampai ke akhir hayat...

Azemi Ali said...

Salam Che Pit

Saya doakan Che Pit cepat bertemu jodoh.Amin.

Che' Pit said...

salam che mie,

teriama kasih atas doa tu.. mudah mudahan..

sonata anak kancil said...

Ingatkan gambar Che Pit .....salah - salah rupanya!!! Bila la nak dapat jemputan Che Pit ni...

Imran Paris said...

Pjal....wah hebat org2 skrg buat majlis ye...siap banner, banting bagai....saya pun pohon maaf tak dpt g ke Jerantut tu....hehehehe.

Atikah said...

Salam,

Selamat Pengantin Baru buat sepupu hang... Semoga rumahtangga mereka berdua dirahmati Allah...

ummi humaira said...

salam CP..
mula2 nampak jer gambar pengantin tu, sah2 ler ummi ingat ko yg kawin , ala belek2 ghupa nya pelanduk dua serupa , serupa ka ...
mu bila lagi nak wat jmputan pkhwinan ni...tak sabar nk jadi pengiring ke Segamat..he he he

hajah zainab bt abdullah said...

salam Che' Pit,

mulanya mama ingatkan CP!

Che' Pit said...

salam..
cgu sonata, insyaAllah akan menyusul kemudian undangan, hehe

che im, tulah.. kalau boleh kawin sekali jer, tu yg nak meriah bagai tu..

atikah, yup semoga berbahagia selalu hendaknya

kak ummi, sabar kak sabar.. sy kawin nanti minta hubby kak ummi jadi photographer, ngeh ngeh ngeh

mama, ish kalau sy kawin mestilah sy ajak mama, hehe..

afeezz said...

kami tertunggu2 bile plak turn che pit plak.. beramai2 kite ke segamat nnt...

Hanis said...

salam,

pijal...ye laaa pengantin lelaki ade air meka hang sikit2......apa2 pon selamat pengantin baru & semoga kekal bahagia ke akhir hayat.....

ehhh jerantut kat mane??? kg or felda ape???

 
type='text/javascript'/>