PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Saturday, December 12, 2009

Land below the wind - nasi lemak + sup

hmm korang tak rasa janggal ker?
makan nasi lemak, dapat sup kosong free
tu kawan CP yg order
CP makan mee goreng, pun dapat sup kosong
rupanya dah mmg style org kat sini makan mcm ni..

Kedai makan ni, CP lupa kat area apa nama dia,
tapi masa on the way nak ke Kinabalu Park..
Kalau x silap, Taman Petra Jaya..
area dia, CP lupa, ngeh ngeh ngeh..

16 Catatan pengunjung:

Che' Pit said...

cgu sonata..

maaf dah hilang lak komen tu.. tadi saje try cuba format komen yg lain.. konon nak canggih tapi mcm menyusahkan jer.. tu yg buang, pakai yg lama..

hmm tapi takdelak kes tercekik makan nasi dgn sambal kat sini, hehe..
tapi kalau x de sambal, rasa tak nikmat makan, huhu..

S said...

salam CP,

satu stail yg bagus untuk dicuba kat sini.

alah bisa tegal biasa.

Che' Pit said...

salam Mak S

hmm tulah,
mungkin pasni leh kita try cuba kat sini lak..

mana tahu meletup lak, uuntung sape yg perkenalkan mula2 tu..

Cikgu Jang .. said...

kira2nya sup te kira menu wajib jugak lah yek...

Che' Pit said...

hmm kurang lebih mcm tu lah cgu jang..
takde sup tu kira tak lengkap le menu, ngeh ngeh ngeh :-*

SiNoMoSa said...

Salam CP,

Ermm pelik gak kan..tp lain tmpt lain budaya kan..so pasni kalo pi cheq tak pelik dah sbb kwn cheq dah habaq..hehe

rezeki said...

salam che pit


ok lah, dapat sup free, ni order nasi lemak dpt lamb chop free ka, atau cu badak free , tu yang musykil he he he ngeh,ngeh,ngeh

hajah zainab bt abdullah said...

free...baguslah!

Che' Pit said...

salam syima

hmm nanti kalau ter kesana, takde lah terkujat kan, hahaha

Che' Pit said...

salam che rezeki

hmm bolah, order nasi lemak dpt chicken chop, tapi tgk2 bil, humang aiiii...

Che' Pit said...

salam mama,

hehe benda free mmg bagus, tapi kdg2 ada gak free yg x bagus.. pandai2 lah menilai sdiri kan mama..

Yunus Badawi said...

Masa mula2 saya pergi KK dulu pun macam tu jugak masa makan - dapat sup free. Tapi kat Miri tempat saya bekerja pun mcm tu. Jadi taklah terkejut beruk hehehe

Masa mula2 dulu kami makan di Segama dekat dgn hotel Hyatt tempat kami tinggal. Sedap jugak makanannya.

insan pendidik said...

salam Che'Pit,

Kalau IP pegi nanti order air kosong jee bole dapat gak ke sup freenya tu hehe

Che' Pit said...

Salam YB

Segama? dekat2 dgn Segamat tu.. baru nak buat entry pasal Segama, YB dah mention dulu, huhu

Che' Pit said...

salam IP

hmm air kosong ek?

hmm sure dan kompem dapat air kosong jer, x dapat sup free ngeh ngeh ngeh

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

 
type='text/javascript'/>