PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Monday, May 11, 2009

Penceramah bergitar BPR

Pernah dengar atau pernah ikuti ceramah beliau?

Penceramah bergitar BPR atau nama sebenar Mohd Radzi bin Omar, Cawangan Perhubungan Masyarakat, SPRM Putrajaya.

Semasa kursus induksi modul umum baru-baru ini, beliau merupakan salah seorang penceramah yang diundang untuk menyampaikan ceramah integriti. Apa yang menarik ialah beliau menggunakan pendekatan yang berbeza dari kebiasaan. Menggunakan gitar yang dibawa bersama, ceramah diselang selikan dengan alunan lagu yang dapat menusuk, menikam, menyentuh kalbu, hehehe.. Suara beliau agak lunak dengan lagu-lagu kesedaran yang disampaikan. Hmm memang tak mengantuk. Masuk kelas lain, gerenti khusyuk merenung lantai, hehe..

Hmm tali leher pun bentuk gitar

2 Catatan pengunjung:

juk said...

interesting articles. I wish you can change the current template to a new one...cari yg comel2 di www.btemplates.com. I cari kat situ and was spoilt for choices.

afisazlie said...

Thanks. Ok, nanti i tengok template lain kat url tu

 
type='text/javascript'/>