PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, June 30, 2009

Hari Anugerah Kualiti Cemerlang Maktab

Kumpulan koir maktab terdiri dari staf sokongan. 1st time dengar lagu maktab, hehe
Berlangsung di Tiara Beach Resort pada 19 Jun yang lalu. Dirasmikan oleh Ketua Setiausaha Kementerian, KPDNKK.. Penerima Best Employee of The Year jatuh pada En Razak, Ketua Unit Perkhidmatan Domestik.



haha acara menghumban staff ke dalam kolam. Mari kita lihat siapa yang kena... Oh khairil a.k.a along poco poco.. cian dia..


Tarian joget bercampur2 oleh staff sokongan
Sebelah malam nyer Makan Malam Warna Warni Maktab yang turut diserikan dengan persembahan warga maktab..


Esoknya, pada 20 Jun, pagi dimulakan dengan Poco-poco dan Senamrobik dan selepas sarapan pagi, acara sukaneka..



Salam Takzim,

8 Catatan pengunjung:

Noor said...

As Salam..

dikkkk.. tersiput-siput akak baca komen sebelum nih.. si afeezz nak takel akak.. nie nak bagi komen kat dia.. harap2 dia baca..

Dear adinda afeez..
mak aih babeh, ko nak takel & ubati luka akak ek.. dah terlambat lah dik.. masa akak terluka dulu, ko baru setat sek rendah.. dah 5/6 puloh kali akak tercalar balar hati.. ko baru abih SPM.. very the late.. he he.. lagi pun org selayang tak pakai samping kat luar kan kan..

p/s.. tuan blog, best ke kat tiara tu.. akak nak p middle bulan 7, rasa2 ko kan dik.. akak muat tak gelongsor air utk budak2.. hu hu

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

hi kak noor... alahai melepas le nampaknyer nak tekel kak noor, takpe lah, kite takde jodoh, tp kan.. klu tak dpt tekel, dapat pow pon jadilah kan kak noor... hihih

pakai samping kat luar tu aper dia??

afisazlie said...

hehe kak noor, tu lah pasal. kesian si apiz tu (apiz yg mengaku ensem tu).. terbantut hajat dia kak.. hehehe apiz tu tak pakai samping luar sbb org selayang. apis yg ni mmg samping luar sbb anak jati johor..

hmm tiara tu best gak ler, compare dgn glory yang hampeh tu.. tu 2nd time g.. hmm gelongsor air tu kompem akak muat cuma akak berani atau tak jer, hehe..

afisazlie said...

salam apiz ensem, ni apis manis nak bgtau, samping pakai luar tu maknanya org selain johor.. sbb johor punya baju melayu kan teluk belanga.. so baju teluk belanga, pakai samping kat dalam.. baju cekak musang pakai samping kat luar.. maksud kak noor tu, yg cinta dia putus tengah jalan tu dgn org johor ler..

hmm tapi kak noor tersilap taip tu, org selayang pakai samping luar lah kak noor..

Atikah said...

Salam sazalie..

Poco-poco tu... hang tak join sekaki ka?

afisazlie said...

salam Atikah,

buat setakat sekaki, habis semua sebadan join, hehe..

apiz henzem (aku yg hensem bukan ko wahai apis) said...

wei... aku 1/2 Johor, 1/4 KL and 1/4 Selangor.... so kira camner tuh?

afisazlie said...

hmm apiz,

hmm rumit gak asal usul keturunan ko.. hmm kira kati atau kilo takleh ker? 1/2, 1/4 ni susah sikit nak kira..

 
type='text/javascript'/>