PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Monday, June 29, 2009

Renjis Merenjis

posing manja


hehe lawa baju pengapit.. baju sponsor le katakan.. takyah dah buat baju raya tahun ni, hehe

Selamat Pengantin Baru buat kawan baikku, Azwan b Malip dgn pasangannya Lailatul Adila bt Ahmad Tajuddin yang berlangsung di Bandar Tun Husseion Onn pada 28 Jun yang lepas.. Semoga berkekalan rumahtangga kalian hingga ke akhir hayat.. Hmm terima kasih ler sponsor baju pengapit, hehe..

p/s sori wan, umah ko aku tak dapat g, nama aku dah naik utk kursus BTN dari 2-6 Julai ni..

Salam Takzim,

7 Catatan pengunjung:

Noor said...

As Salam..

perghh.. semangat sungguh pengapit pengantin.. tak brenti dok mengipas.. opss, kipas pengantin ke kipas sendiri tu.. he he

sangat besar dik tanggung jawap seorang suami, apa sahaja perbuatan isteri dan anak2 nyer akan dsoal disana.. bermohon lah kepada Nya, semoga dipertemukan seorang isteri yang solehah dan diberikan anak2 yang soleh.. aminnn.. (cepat2 sambut amin dik.. )

psstt.. dolu2 kan kalu ada majlis rasmi.. suke bonar nengok budak2 johor berbaju melayu samping kat dalam.. harapan dolu pun nak bersanding ngan org yang pakai samping kat dalam.. tapiiii.. uwaaaa.. kasih ku putus ditengah jalan.. wa ha ha.. padan muka

afisazlie said...

hehehe kipas diri sdiri sbb dekat dgn lampu, panas..

tulah pasal, dgr tok kadi tu cakap, tersentap rasa.. hmm mudah mudahan semua suami dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab nyer.. hmm agak2 che lie dah sedia ker? hehehe..

uiks, putus tengah jalan susah gak tu kak noor, bukan apa takut tak sempat diselamatkan, kena langgar lak.. kalau putus tepi jalan, chances utk selamat tu tinggi sikit ler, haha..

afeezz hensem said...

lor.. macam kenal jer pengapit tuh...

aku nak offer diri aku pada kak noor, bole tak? kak noor single ker? hahha

afisazlie said...

salam afeezz, ko lambat ler, kak noor dah dimiliki.. hmm tapi kak noor nak cari yg pakai samping kat dalam (org johor le tu mcm aku)..

hmm ko kenal ke pengapit tu? kem salam ler kat dia yer..

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

alahai... melepas aku nak tekel kak noor...

aku kenal pengapit yg belah pompuan tu lah... hahah (konon)

cikgu mas said...

sama cantik sama padan dia dgn pengapit pompuan tu,,,cuma nape masam sangat muka pengapit pompuan tuu,sazlie kenyit mata kt dia yer...

afisazlie said...

salam cikgu,
bkn sebab kenyit mata kat dia tapi sbb dia tu pengapit bidan terjun..
sbb pengapit asal kena register masuk kolej.. pastu yg ganti lak, lagi 2 hari kena chicken pox.. tu yang jadi bidan terjun.. nasib baik ada baju kaler sedondon, haha..
tu yang masam je tu muka nyer.. gitulah alkisahnyer..

 
type='text/javascript'/>