PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Thursday, June 25, 2009

Kereta siapa lah ni?

Hmm nampak tak apa yang tertulis kat kereta tu?
"PANDANG BOLEH, JELING BOLEH,
SENGOL-SENGGOLAN JANGAN,
NANTI IS TERGURIS"
Is? Is yang mana satu? Entah, aku pun tak tau...



Salam Takzim,

5 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

salam sazlie

mana lah dik ooi ko jumpa kereta ni.??.mak ooi sampai gitu sekali mempromote si is tu..kalau kereta cikgu ada sticker "slow sikit brother..nyawa lagi berharga"..hah sebab cikgu pantang orang potong cikgu..he,he

afisazlie said...

hehehe sy bukan promote ler? sy pun tak tahu n tak kenal siapa si is tu.. tupun member yg bagi pic tu kat sy.. sekadar berkongsi sajer..

hehehe alamak, terasa lak cikgu ckp mcm tu sbb sy ni boleh tahan gak laju bawa kete, hehehe.. maklumlah masa muda2 dulu bekas mat rempit, hahaha..

Noor said...

As Salam..

alu babeh.. dah lama tak jengok umah ko dik.. ari tu, masa akak singgah ko halau akak balik.. sib baik ko halau dik.. tu pun dah terantuk kat alang pintu.. maklumlah tinggi dan bosar akak ko nih.. he he

pstt.. kalu ko driving2 sekitar petaling jaya atau pun damansara.. ko ternampak satu kapcai yang lekat sticker pedang arab (penuh satu kapcai).. akak lah tu.. ko hon tau.. nanti akak brenti kat tepi.. kita lepak layan teh ek.. he he

afisazlie said...

salam kak noor,

den bukan halau, den tak nak berlaku kecelakaan kat aka den ni.. hmm tgk tu, kan dah terantuk kat alang pintu.. kalau den tak remind, entah apa lagi lah yg akak head bangin kan..

dah tentulah hari2 mmg den ni driving kat PJ sbb den keje kat PJ tapi setakat ni lum terjumpa lagilah kapcai penuh sticker pedang arab.. hahaha kalu jumpa nanti den hon2 kan..

Anonymous said...

is tu yg den paham stand fo ISwara..ngeh ngeh ngeh

 
type='text/javascript'/>