PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Saturday, July 18, 2009

Gelagat manusia menangkap gambar..












Haha yang last sekali tu yang lawak.. sampai tak sedar yang seluar dia koyak.. Hmm kita duk gelak kat orang tapi kdg2 pernah tak kita fikir, orang yg duk gelak kat kita sbb mungkin tanpa kita sedar, kita pun kdg2 ada beraksi mcm tu bila nak tangkap gambar.. so kepada mereka2 yang selalu menangkap gambar, watch out!!

p/s moral of the story, jangan suka2 gelakkan org, takut nanti org yang gelakkan kita

Salam Candid,

13 Catatan pengunjung:

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

hahhaha.... laen org laen stylenye nak mengambil gambor, oklah tu.. tp gambar yg last tu.. hahhaha... no komen...

afisazlie said...

hehe hah ko pun suka amik gambar kan.. hati2 cik salmah.. nanti silap2 org tangkap candid ko lak, hehe..

Atikah said...

Salam sazlie,

He... he.. betul ler sazalie... kadang2 kita snap gambor nie, tak terperasan akan gaya kita.... yang tau nak dptkan sudut yang menarik jer... Tapi seronok lak nampak pelbagai gaya nak snap gambar nie... yang cheq pun ada juga buat... ambik gambar sambil baring... alamak... mesti ada org ambik gambar cheq cos cheq pun suka ambik gambar candid cam gitu... :)

cikgu mas said...

ha,ha,ha,sori tak dapat menahan diri untuk gelak..ada-ada ajer kamu ni pijal,senggal betoi...yg last one tu..hmm..no comment,tak terkoment rasanya,,,se noti2 apiz encemm pun tak terkoment dia...


pd miss photoghaper cam si tika yg ke hulu hilir dgn camera ribu hebgget tu hati2 yer..
tika!!! snap gambar sambil baring tu kira seksi tu tika..k.mas bimbang tetiba ur aksi ada kt youtube.com jer.he,he

hanis said...

Salam,

hahahha...cheq gelak tengok gambar nie...cheq teringat abg cheq dok saje2 tiru ambik gambar lagu tu....kami masa tu tak tengok lg gambar nie...pas dia email kat cheq gambar tu, kitorang gelak sungguh2....

emmm ttg ari sabtu tu....cheq ok je kalau 1/8 tu....emmm nak melepak kat sunway cheq ok aje...kalau nak kat shah alam...ape kate mai lepak kat umah cheq aje....cheq belanja makan kat umah cheq....

afisazlie said...

salam atikah n cikgu mas,

hehehe tulah pasal.. ptg tadi cheq p bawa kawan dari penang jalan2 kat putrajaya.. dia mintak amikkan gmabar.. nak dpt kan angle baik nyer, cheq pun ada posing ala2 mcm mamat2 dlm pic tu.. pastu cheq duk tergelak sorg2 sbb teringat kat entry cheq tu.. hehe tapi rasa nyer tadi takde org kot yg curi2 snap pic masa cheq tgh posing nak tangkap gambar member cheq tu.. kalau ada, cheq pasrah je lah..

afisazlie said...

salam hanis,

hmm ok gak cadangan tu, lepak umah hanis kat shah alam.. tapi segan ler.. cheq ni pemalu teramat.. nanti susahkan family hanis lak..

hanis said...

Salam

hahaha...kalau kat umah cheq bukan ade sape...cheq dok berdua ngan adik je...takde ape nak segankannye kalau kanda2 kita tu pon ade....so, ttg makan cheq yg belanja...

cikgu mas said...

he,he,he..nk tgok sikit muka boyer pemalu tu,hiss cam boyer peliharaan cikgu jer,main jengguk kepala jer...ekor tak nampak..

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

hahah... ok gak idea hanis tu, lepak2 kat umah dia. lepas makan kite terus tido smpi malam, bile dah malam, malas la pulak nak balik, tido lagi smpi besok pagi. paginyer hanis buat sarapan... lepak lagi smpi hanis wat makan tengahari plak...

afisazlie said...

salam..

CM - sbb malu ler boyer tu nampak muka jer.. kalu tak malu, gerenti seluruh badan ditanyangkan

Apiz - hmm tu bukan melepak namanyaer, tu dah nak berumah tangga kat umah hanis.. bahaya tu..

Hanis - boleh jer, kalau kekanda kita yg 2 tu kata ok..

cikgu mas said...

amboi korang lagi2 si hemsem tu cam nk berumahtangga jer kt umah hanis...melibas2 ekor dia...abis tu CM dgn k.noor tgok jer apizz berumhtangga bagai,tgk jer gelagat ko orang..tak bley,tak bley..kitaorg jadi org tua kena tegur benda tak baik(alamak termengaku pulak)

afisazlie said...

hmm cheq tak masuk campur eh.. cheq clean.. zone of peace, freedom and nation.. apiz, tu org yg dah termengaku tua dah bersuara. kita yang muda belia ni, tunjukkan contoh dgn menghormati org tua..

 
type='text/javascript'/>