PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, July 17, 2009

Kotak coklat yang boleh dimakan






Yummy, sedap nyer.. hmm mcm ni lah baru ekonomikal.. dah habis makan coklat, leh makan kotak nyer lak.. tak membazir pun.. Hmm sesuai gak buat hantaran kan..


Salam Manis,

26 Catatan pengunjung:

Engku Artini said...

salam azlie..
my favourite ..coklat.!! cantiknya coklat tuu..ada jual kat mesia ker.. rasa meleleh air liurku heheee

hanis said...

Salam....

Sazlie...tahniah arrr...semlm hang menang merempit....huhuhuhu....sedih cheq & kak noor...menggigit jati tengok hang dapat apiz encem semlm...melepas dah kami berdua berangan nak dapatkan si apiz encem...huhuhuuh....
sakit2 badan cheq nie...mlm td wat aksi superwomen ngan kak noor....kak noor mmg hebat...jaguh estet katakan...hang sazlie....moto hanggg mmg bising sungguh laaa....berape lubang hang tebuk kat ekzos hang tu??? Sazlie, cheq kecewa sungguh laaa....mati2 ingat kanda mas cheq mai nak merempit sekali...rupa2nye mai habaq tak tau merempit laaa pulak....huhuhu...hampa sungguh kami...sbb nyee sebelum tu ajak lumpa kot bulatan pahang bagai....anyway..kanda, tq sbb jd pengadil tuk kami semua mlm td...
tikah...awat lambat bagi tau nak join kami merempit malam td???kalau dak leh join same2 rebut dapatkan apiz encem mlm td...

fuhhhh sedapnyee cheq tengok coklet2 tu sazlie...hang kawin nanti bg door gift tu kat kami naaa....

hanis said...

Salam...

lupe nak tanye...Kak Noor, Kanda Mas, Sazlie & Apiz Encem...jd ke planing tuk esok?

Atikah said...

Salam sazali,

Cokelat...nyummm..nyum...nie ada jual kat sini ker? kalau ada,tolong belikan satu...he..he..

Hanis...
tu ler, dah lama tak masuk gelanggang,tak tau apa xtvt...masuk semalam pun dah lewat... akak2 semua dah p merempit...terlepas peluang saya rebut si apis ensem tu...ha..ha..

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

gimme a P
gimme a I
gimme a J
gimme a A
gimme a L

everybodi.. what it sound.. PIJAL!!!!

tahniah pada Pijal pasal menang race semalam. yg laen2 sila cube lagi. next race hadiahnya percutian homestay selama seminggu di estet kak noor, all expenses covered..

hanis ku sayang gak... plan untuk esok tu aper?

afisazlie said...

salam Engku,

rasa mcm takde je jual mkat mesia ni.. tak pernah lak cheq nampak.. hehehe air liur mu dan air liur ku sama2 meleleh..

cikgu mas said...

salam sazlie

satu jer nak tanya...sazlie marah lagi ker kat cikgu????cikgu ni sajer je..cikgu ni baiklah sazlie..cikgu transformers jer di alam maya...cikgu lap jugak kat sazlie..n rela lapkan ur pesona sampai kilat kalau itu hukuman yer atas ketelanjuran pemikiranku..

afisazlie said...

salam hanis,

mmg patut ler cheq menang, kalau cheq kalah, malu besar cheq.. 44 hari berkurung dlm rumah.. kak noor mmg hebat.. bak kata kak noor bluehyppo bawa motor tayar sotong.. mmh unsangkarable kak noor berbakat sungguh.. hmm cheq tebuk 3 lubang jer kat ekzos cheq tu..

tulah tikah lambat, kita semua dah balik rumah, dia baru nak tukar tayar sotong.. takper2, next race atikah leh join..

hmm insyaAllah kalau cheq kawin dgn MJ, leh ar cheq bagi coklat tu sebagai door gift

afisazlie said...

salam Atikah,

nak wat mcm ner, takde rezeki nak rebut si apiz tu.. takper2, jgn keciwa naa.. next time hadiah dia apiz sponsor g homestay estet kak noor.. menarik gak hadiah tu..

afisazlie said...

Apiz,
TQ TQ TQ..

pom pom ko tulah yg naikkan semangat aku mlm tadi.. dari jauh terngiang2 pomponan mu itu.. dari belakang, satu2 cheq potong.. memula hanis, pastu kak noor, dua2 makan asap jer.. nasib baik cheq dah sembur pefume "sultan" tu.. wangi ler sikit.. kalu tak cian kak noor dgn hanis bau asap, hehe..

afisazlie said...

salam CM,

dak eh, cheq tak marah ler.. kan cheq dah jawab kat en3 yg tu.. ala biasa lah, bergurau senda makin mengeratkan hubungan sesama kita.. no hal nyer.. kalau cheq bising2 mcm ni, jgn ler risau.. tapi kalau cheq senyap jer, buat tak tahu, hmm mcm tu baru patut risau, haha..

hanis said...

Salam,

Apiz...semlm kak noor kita ajak p kluaq p minum2..pijal ajak berkelah kat tasik putrajaya depan umah CM tu...entahlaaa...senyap lak depa arini...huhuhuuh

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

ye la hanis.. senyap plak depa. kak noor ngan cikgu mas yg nak belanja kita kan...

afisazlie said...

salam hanis n apiz,

cheq set ja.. tunggu kak noor n cikgu mas je lah yg masih meyembunyikan lampu masing2.. lampu cheq hijau kaler green..

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

AKU PON SET JER.. TP KAK NOOR KENE JEMPUT AKU KAT NSK LAH. SEBELUM TU KITE SHOPPING YER KAK NOOR..

Noor said...

As Salam..

my dear sazli (i like this name, cam comey2 je) & all my babeh (CM, hanis, apiz yang dah mula encem dimataku &.. alamak.. tikah pun ada.. how are u my dear??

perghhhh.. letih giler, baru bangun nih.. maklumlah, semalam koyak minyak sampai habis.. sampai tercabut ekzos.. tapiiii sayang.. segala usaha ku hampeh belaka.. tak ku sangka akhir nyer aku terpaksa menerima hakikat.. zaman glamour ku telah lama berlalu.. oh!! malu2.. dimana hendak ku letak kan muka ku yang tombam gebu nih.. aku telah ditewaskan oleh budak segamat.. Ohhh!! adakah usia yang menjarakkan kelajuan motor ku.. hu hu

sazli.. amboi2.. hang bagi akak makan asap sampai kenyang.. ari nie akak terus posa dik.. malam tadi sahur asap.. he he.. tapi.. ko maen tipu dikkk.. ko letak sekilo tayar sotong.. mana tak laju.. wa ha ha

hanis.. wa caya lu minah.. walau pun kayuhan ko masih terkial-kial.. tapi semangat ko tahap gaban dik.. keep it up babeh.. akak tau, ko tak nak malukan akak.. tu pasal ko bawak 15km sejam.. terkial-kial si apiz encem menari pom pom dok tggu ko nak sampai ke garisan penamat.. he he emmm, moto ko tu kan kalu ko taruk 10 botol minyak 'tuti' misti laju..

apiz encem.. teruja akak nengok ko nyer skirt pom pom semalam.. berambu ramba kaler purple.. tu yang buat akak terus kalah.. uwaaa

pssttt.. pasai minum2 tu akak on je.. korang set bila dan dimana.. kalu ari sabtu lagi best.. lepas subuh until maghrib akak free.. tak pe stakat mamak maplair @ restoren2 cap hayam.. akak belanja.. tapi mana akak nak gagau kereta Alphard nak bawak korang semua??? hu hu

afisazlie said...

salam semua,

ok nampaknya 4 org dah setuju.. tinggal CM jer tak bagi kata putus.. Hmm Atikah nak join ker?
hari sabtu yer? boleh boleh boleh.. nanti kita set betul2 lah..

hmm well, apa nak dikata, dah terbukti diri ini masih lagi mampu mempertahankan kejuaraan rempit ku masa muda remaja dulu.. bukan nak riak, takbur, sombong mahupun bongkak, cuma dah realiti mcm tu, hehe..

hanis said...

Salam....

Hahahahahha....cheq mmg tak leh tahan baca komen2 kakak kita sorang nie sazlie....tergolek2 cheq gelak....Kak Noor mmg rock....hahahhaha

Wokeh Sazlie...kita set kan satu masa nanti...rasa minggu nie kanda mas cheq mmg tak leh rasenye...katenye ade kenduri kat melaka this week kan....next week pon ok je cheq....janji sebelum puasa k....

Tika, jom arr join sekali...memeriahkan suasana...pastu leh kita rancang nak merempit kat mane lak pastu.. maklum arrr hadiah menarik dah pastu....

cikgu mas said...

dear sazlie

cikgu ni bukan apa kalau beri kata putus.nanti sazlie kata cikgu berjanji..nanti sazlie kata cikgu mas ni speacis lidah tak bertulang..pas tu ada pulak yg kecik hati,cikgu ni cikgu sekolah hari sabtu sokmo jer kena keja..tapi cikgu memang teringin nk `mengeteh` dgn u all yg rock2 ni..walaupun cikgu ni sebenarnya bukan rock pun,langsung tak rock,merempit dgn kapcai pun tak pandai..terlopong ternganga tengok ko orang merempit..paling tak tahan tgk skirt apiz hemsem..luluh hatiku,he,he..plan bebaik dulu yer...kt bangi ker..sunway ker..shah alam ker..???planlah bebaik..

alah sekadar makan rojak mamak tu no hal lah cikgu nk blanjer..

afisazlie said...

salam hanis,

betul tu.. kak noor mmg selalu bertapa, tapi sekali dia mengeluarkan diri dari pertapaan, humang aih, naik geli usus kanan cheq menahan gelak dan gejolak dalam hati, hehe..

hmm sabtu depan cheq mmg takleh.. ada 2 hal.. family cheq nak dtg umah n cheq pun kena in charge untuk bawa student international program p jalan2 melawat KL.. nampaknya sabtu lagi 1 ler, huhu

afisazlie said...

salam CM,

takkan rojak mamak je kot.. rojak mamak cheq pun leh belanja.. tapi takperlah, cheq menadah tangan ke hadrat ilahi, tanda syukur kerana sekurang2 nya termakbul ler hajat CM nak belanja walaupun pada asalnyer nak belanja bagai gitu, mekdonel ler, keni roges ler..

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

owh... klu minggu depan ambo pon dok bole, pasai ambo nak pi klate, nak amik stok budu. stok kat NSK dah kurang lah....

cikgu mas, tak sangka cikgu ni noti yer, skodeng2 skirt i plak. nampak tak g-string yg i pakai hari tu... kaler pink.... hahah

afisazlie said...

salam Apiz

CM tu mmg mcm tu.. dia sebenarnye notti gak ala2 siput sedut, cuma dia cover2 tak mau nampak ketara ke notian nyer, haha..

cikgu mas said...

la apiz encemm,k.noor kata colour purple nape pulak tuan punya badan kata kolour pink??..k.noor sampai terkalah masa rempit sebab kan ternampak kamu tu,he,he

tapi kalau dgn gaya gitu,kalau posing atas motor cam gofren sam transformers,cikgu mesti nk join rempit sekali demi kamu apiz encemm.ha,ha,ha

apiz hensem (aku yg hensem bukan ko) said...

ler cam ner kak noot leh nampak purple plak, bukan i dah tunjuk kat dia ker? buta warna ler kak noor tuh.. hahhah...

cikgu mas, thn depan i plak berlakon gantikan gf sam tu.. kali ni i posing atas bumblebee plak.... hhhhaaa

afisazlie said...

salam apiz n CM,

kak noor bukan buta warna, rabun warna jer.. almaklumlah dah malam, cahaya malap2 jer.. lagipun lagi nak fokus nak lumba.. tu yg pink ternampak purple tu.. ampunkan kak noor yer piz..

 
type='text/javascript'/>