PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Thursday, August 27, 2009

Milik Siapa MAS 7552

Hmm gi "rumah che lie", dia kata ternampak kereta kawan dia masa balik umrah.. Dalam hati ku berkata "macam pernah nampak kereta tu".. Lalu ku belek2 handphone ku dan.... tu dia, rasa mcm kereta yang sama.. hmm warna sama, no plet pun sama.. tapi kat umah cheq ni lagi clear gambar, haha... persoalan yang sama, "Kereta siapakah ini?"




Salam Persoalan,

18 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

salam

kereta polis IPD Sepang..cari ko ..jaga yer,cari wang jaminan..kalau tak de `masuk dalam`,,jgn cakap byk..fuuh

Che' Pit said...

salam CM,

laa awtnyer nak cari cheq.. cheq tak buat salah apa pun..

cikgu mas said...

che pit,cikgu dengar dalam bonet kereta tu selalunya ada seekor buaya ganas,hisss hang tak takut ker,hang muda lagi awat nk jadi mangsa boyer???hiss hang belum kahwin lagi dik...

Che' Pit said...

hmm CM,

awat nak takut lak? species cheq gak tu.. cuma cheq buaya darat, hak tu buaya bonet.. hahaha

apiz hensem said...

ni mesti kete kak mas, kak mas org melaka kan? plat pon MAS... tidak syak lagi...

cikgu zainab said...

Salam,

Ni ziarah yg pertama kat sini!

Lorr...kat sini pulak jumpe kete nih! kan betul KN kaata kete CM!

CM...KN confident!

Atikah said...

Salam pijal...

NIe, awat dok pakat tayang MAS 7552... cheq nak tayang gak ler... tapi tayang tuannya... kih... kih...

ish.. ish.. pijal, hang mengaku boyer darat.... nie spisis bahaya nie... akak...nie ada sorang adik akak nagku boyer darat nie.....

Noor said...

As Salam..

dik.. sib baik akak tak ada blog.. kalu tidak misti kreta yang serupa kaler.. serupa no.. dan serupa drebar menghiasi blog hamba.. la la la..

psst.. bukan setakat boyer je yang ada kat dalam tu.. asam pedas pun ada.. he he

Che' Pit said...

salam apiz..

hmm lalalalalaa ye ler kot

Che' Pit said...

salam KN,

terima kasih sudi jenguk..
hmm KN, cheq tak kata tu kete CM, cuma cheq mengiyakan kata2 KN tu.. hmm sama ke maksud nyer?

Che' Pit said...

salam Atikah

hmm jangan tikah jangan.. jangan tak tayang tuan punyer kete tu.. gerenti bergegar dunia bagai nak runtuh langit di buatnya nanti..

hmm cheq ni malu2 siput sedut sebenarnya, bukan boyer, huhu

Che' Pit said...

salam Kak Noor

hmm asam pedas tawar.. untuk org ada BP mcm che lie mmg sesuai benar.. tapi tupperware dia mmg cantik.. jgn jeles kat uamh cheq ada 2.. CM kata buat buh kuih raya nak jamu org

Hanis said...

salam,

laa laa laaa...semalam cheq naik dah keta tu.. ...laaaaaaaaajuuuuuuuuuuu..... laa laaa laaaa

Atikah said...

Salam pijal...

Ha.. ha.. hang meracun cheq no... tapi cheq tak buat cam tu... dah ada perjanjian ngan akak ku itu... dah dpt Brownies Kartika Sari... kih..kih... kan kak mas... kannn....

Che' Pit said...

salam hanis,

baik2 sikit naik keter tu, bahaya laju2..
biar lambat asal selamat n tak ditangkap gambar oleh boyerazi, hahaha

Che' Pit said...

ish tikah,
hang tu bukan nye rumput rumpai sampai cheq nak racun.. hehe
nasib abik cheq ni baik, tak jahat mcm along.. takper, cheq pun tak mau aniaya org.. takpelah cheq simpan je lah gambar chef asam pedas merangkap empunya MAS

Kak As. said...

salam Pjal,

jangan la kuarkan kreta ja.
tuan dia mana.

persona ni ada kembaq dia kat Mekah kot. kalau kat Mekah tentu abg Somad drebarnya kan Pjal??

Che' Pit said...

salam Mak As,

drebar nya ketegaq tak mau kuar dari keta tu.. penat dah cheq duk tarik2 tapi tak mau gak.. takde rezeki lah Mak As..

Haahlah Mak As, kembar.. sebijik.. same kaler, sama no plet, cuma drebar jer yg tak sama.. kat sini perempuan, kat sana cik Samadddd..

 
type='text/javascript'/>