PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, August 25, 2009

MTCP@Kembali Lagi

Malaysian Technical Corporation Programme @ MTCP 2009 kembali lagi.. bermula 20 Julai hingga 14 Ogos 2009.. Kali ini dgn 2 kursus yang ditawarkan iaitu:

INT 501 Certificate In Corporative Management (handle oleh pusat aku iaitu Corporative Administration, Law and Leadership Centre) dan

INT 503 Certificate In Corporative Human Resource Management (handle oleh Business Management and Entrepreneurship Centre)

pertama kali menjejakkan kaki ke MKM.. menunggu majlis perasmian


Seramai 27 orang peserta kesemuanya untuk kedua2 kursus yg datang nya daripada 14 negara berikut..


  1. Malaysia (1)
  2. China (2)
  3. India (3)
  4. Sri Lanka (4)
  5. Indonesia (3)
  6. Vietnam (2)
  7. Vanuatu (1)
  8. Morocco (2)
  9. Tanzania (3)
  10. Uganda (1)
  11. Mauritius (1)
  12. Nepal (2)
  13. Thailand (1)
  14. Iran (1)

Sebagai salah seorang koordinator, mmg penat kerana banyak persiapan harus dilakukan utk memastikan program ini berjalan lancar selama 4 minggu.. Tambahan lagi nak melayan karenah2 mereka.. boleh pening kepala dibuatnyer.. hehehe..

Salam Perpaduan,

4 Catatan pengunjung:

apiz hensem said...

org2 ni ke yg ko bawak bejalan2 ke melaka ngan utara tuh?

juk said...

Hmmm..byk org byk ragamnya. Tapi u bertuah kerna leh kenal dgn mcm2 bangsa. tahu budaya mereka n gaya hidup mereka. Selamat melayan kerenah tetamu2 tu.

Che' Pit said...

salam apiz,

haah, diorg tu lah yang aku bawa jalan2 melaka n utara tu.. u r absolutely right..

Che' Pit said...

salam sir zuki,

yup, mcm2 ragam dan perangai.. kadang2 pening kepala.. kadang2 kena cakap berulang kali baru diorg faham dan kadang2 kena minta diorg repeat byk kali baru kita faham.. walaupun guna english tapi ada yg kita tak faham sangat dgn loghat diorg dan yg lagi teruk yg tak berapa nak pandai speaking.. pergh mencabar gak keimanan, hehe

 
type='text/javascript'/>