PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Wednesday, August 5, 2009

Tercapai hajat ku..



Hmm akhirnya setelah lama mengidam, dapat gak aku Smart Tag ni.. dah lama mengidam tapi tak kesampaian.. ada lah beberapa usaha yg buat dulu

  • beberapa kali telepon tol sg besi, tapi jawapan tetap takde stok.. pastu dia minta tinggalkan contact no, akan dihubungi bila ada stok.. hmm ni dah bertanduk aku menunggu
  • kirim kat kawan sbb dia kata dia beli kat tol AKLEH.. so minta jasa baik dia tlg belikan.. tapi sampai skrg dia kata hari2 ada notes kata takde stok (hmm tapi masa dia beli dulu adalak stok yer)
  • kawan offer nak belikan dgn tebus treatpoints maybank dia.. call dua2 centre dia di dataran maybank n one utama, tapi sama gak jawapan, takde stok.. so tunggu masa treatspoints fair dia, pun sama gak.. hampeh

nasib baik ler, di suatu pagi yang hening, aku menerima panggilan daripada no yg tidak pernah aku kenali.. bila ku jawab, ku dengar suara yg tak pernah ku dengari... "hmm nak smart tag tak, ada stok baru sampai kat tol batu 3 shah alam"... waaaa pucuk di cita ulam mendatang.. thanks hanis, hehehehe....

8 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

salam CP..

hmm camtu lah kawan yg baik...

Che' Pit said...

salam CM

haah, betul lah tu.. kawan yg baik.. yg tolong belikan barang, yang tak suka tabur janji pelesu, yang tak suka bersandiwra..

Kak As. said...

salam CP,

tunggu apa lagi, dah jumpa yang baik tu..... cepat2lah.

Hanis said...

salam...

terkejut cheq bila masuk umah hang pagi ni pijal...gambar smart tag tu...hahaha...

emmm...semua tu secara kebetulan..kalau tak kerana hang tayang gambar "pesona tengah mandi"... cermin kereta kanda mas rosak...pesanan suruh salaing mengingatkan..& yg paling besar ketentuan Allah, CL on line time tu...selama nie tak pernah nak add CL kat YM...1st time chat ngan CL kat YM time tu...kuasa Allah lg...tetiba kawan yg keje kat PlUS call kate...haa ade stock 100 unit kat tol batu.3....so, tqsm pada abang sbb on line haritu..seletah berhari2 menghilang tanpa komen d blog...tq bg no pijal...dapat laa kami membeli smart tag tu...hajat kami dah kesampaian....

mama...hahahha...jgn laa kata lagu tu...

Che' Pit said...

salam hanis,
tadi cik 1206 @ nanaker call tanya, kalau2 ada lagi ker.. sy ckp ler, hanis yg tlg belikan.. dia kata ooooo.. kalau2 ada lagi stok sbb dia pun alami nasib yg sama mcm kita dulu.. kesian dia..

Hanis said...

wokeh...nanti hanis lalu esok g opis, hanis tanye

Che' Pit said...

ok hanis,

terima kasih byk2..

1206 said...

Hai hanis...

Thanks yea..
To Che` Pit too sebab tlg sampaikan hajat sya pada hanis...

 
type='text/javascript'/>