PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, September 15, 2009

Berbuka puasa - Reunion?

sempat bergambar beramai2 setelah perut masing2 dah kenyang..

Minggu pertama puasa, aku terima email dari azlan.. aku terima message kat facebook dari taufik.. aku dapat sms dari ezhar dan dapat panggilan dari azlan.. (azlan lagi?).. Jemputan untuk berbuka puasa bersama2.. siapa diorg tu? Hmm diorg tu semua junior2 masa kat U dulu.. Junior? haah, junior sbb masa last year, aku join geng diorg, sewa rumah luar dgn diorg.. dalam sms dan msg yg kuterima, dinyatakan seperti berikut:



Tempat: Restoran Cerana, Cheras
Tarikh: 5 September 2009
Bayaran: RM45 ++ (mahal gak tu, huhu)
Kehadiran: bla bla bla, sampai no 30. (hmm ramai gak dlm 30 org).. Uiks nama si Chin Chin dgn Davendan pun ada? Hehe cina india pun semangat nak join.. Konsep 1 Malaysia..



meja couple vs meja single...
Hmm mula2 macam malas gak nak join sbb ada hal lain gak tapi bila kenang balik, kesian gak kat diorg, beria ajak aku.. so aku pun decide utk pergi, tapi aku tak kompemkan awal2, sbb konon2 nak surprise.. Make a comeback after 3 years, ngeh ngeh ngeh... Tadaaaa!!!

So port kami yg paling hujung.. 1 barisan meja panjang dan 2 meja bulat.. malam tu kehadiran 29 org.. ramai gak tu.. ramai gak junior2 yg pernah baik dgn aku dulu ada dtg.. Kebanyakan diorg tu penyokong2 aku masa kat U dulu sbb aku yg pilih diorg utk jadi Fasilitator student intake 2004/2005.. Hehe masa tu aku jadi Presiden pelajar (presiden? mcm takde gaya pun, ngeh ngeh ngeh.. tapi itulah kenyataan nyer)



lelaki vs perempuan



hmm siap dapat ole2 dari zizie n nora.. terima kasih.. siap ada butang baju melayu dlm tu.. hmm mcm tau2 je kaler baju melayu aku tahun ni pink.. dapat butang pun pink, ahaks..




15 Catatan pengunjung:

sonata anak kancil said...

seronok jumpa members lama - macam balik alam belajar - pada hal masing2 semenya dah kerja....nampak la belang masa kat u / sekolah ( mana satu lah ni...sonata gathering dengan geng Std 1 - F 5 )...

Che' Pit said...

salam cgu sonata,

tu gathering junior masa kat U dulu.. jemputan khas, ngeh ngeh ngeh..

Atikah said...

Salam Pijal...

Seronk dpt berkumpul ramai2 kan...

Baju melayu hang warna pink ka? tu gmbr kt profile hang pakai baju raya ker?

afeezz said...

jemputan khas.. maklumlah, mantan presiden.. hahah...

Che' Pit said...

salam atikah,

hmm haah seronok gak..

raya ni tak buat baju sbb pakai baju pink yg kat profile tu.. baju sponsored tu, baru sekali pakai.. member baik sponsor sbb jdi pengapit dia bln 6 aritu..

Che' Pit said...

sala afezz,

hmm hehehehehe..

Ayah Zain said...

Salam CP,

Alhamdulillah, inilah masanya kita merapatkan silaturahim semula

Che' Pit said...

salam AZ,

hmm haah..ada tu yg dah 3 tahun tak jumpa.. nak2 yg perempuan..

ummi humaira said...

kalu CP baru 2 @ 3 thn berpisah kira ok lg ler nk cari kwn2 tu semula , masih segar bugar lagi ,macam ummi yg dah lama betul ni hanya berangan je ler nk cari kwn semula , payah , payah , tambah2 ada pun yg dah bercucu..

Che' Pit said...

salam ummi,

hmm kawan2 u ni mmg senang gak ler, tapi ada kawan sekolah kat kg dulu tu, mmh nak sgt jumpa dia,tapi samapi skrg tak tahu cerita..x dpt nak kontek..

Mawar_berduri said...

salam CP,
Segannye nak buat reunion..nanti semue member2 lame akan terkejut ..hihihi

Hanis said...

salam,

waaaa meriah gituuuu...
apizz...tul laaa jemputan khas tu...beria2 dapat jemputan tu...sepatutnya jemputan khan tak yah bayarkan....;-)

cikgu mas said...

salam che pit..

dah merata cm merayau,rasa ada yg tak kena lagi,fuuh rupanyer tak pi umah ko lagi..

dah wat appointment dgn afeezz selayang nk bukak puasa 20/9/09 kt chili KLCC

ni lak nk bukak puasa dgn ko dik,21/9/09..kt victoria station Ampang,nk tak??tapi syarat kita dua jer...leh kan,kan,kan

`masihkah kau mempercayai diriku?????,ngeh,ngeh,ngeh,,

shami2 said...

Salam Che Pit..

Salam dek sejak jadi isteri dn ibu tiada kuasa lagi akak nak ke majlis begitu..suami jerlah gi reunion bru2 nih...

Che' Pit said...

salam mawar,

hmm yg ni tak terkejut sgt... masa reunion geng sekolah dulu, tu yg terkejut sbb masing2 semua dah membesar, ngeh ngeh ngeh

hanis,

ngeh ngeh ngeh, takperlah bayar.. seronok gak dpt jumpa diorg..

cm,

nuamg tebiat apa, raya ke dua nak g victoria station? hmm masih tidak percaya dgn janji pelesu cm..

kak shami2,

hmm biasalah, lelaki ni senang sikit, kalau perpemuan nak2 yg ada anak, susah sikit nak join2 mcm ni..

 
type='text/javascript'/>