PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, September 15, 2009

Kad dan duit raya dari bloggers


kad raya dari DUN Behrang.. terima kasih

kad raya dari Mawar Berduri.. Thanks for the nice card..
dan juga duit raya dari Mawar Berduri.. Hmm lepas lah nak bagi duit raya kat anak2 buah..

kad raya terbaru dari Ummi Humaira.. thank u..


25 Catatan pengunjung:

Hanis said...

pijal,

cheq nak duit raya betul2 yee...

(duit raya pon hanis tak tukar lagi..huhuhu)

Che' Pit said...

salam hanis,

hmm nak duit raya kena mai umah..

rezeki said...

salam pijal,

semlm baru dapat kad raya pertama dari rakan masa sama2 pegi haji

ngeh,ngeh,ngeh

- jinggo - said...

sebab saya ni ' orang hutan ' dalam bab IT ni kurang sikit..
nak design kad raya tak reti..
cukuplah ucapan selamat hari raya....
jangan lupa program teh tarik kita...
ngeh..ngeh...

Che' Pit said...

salam ceh rezeki,

waa dapat gak kad raya.. sy ni rasanya dah lama benar tak dapat kad raya, huhu.. yg dpt sms raya berlambak ler, ngeh ngeh ngeh

Che' Pit said...

salam cgu jinggo,

dlm hutan pun dapt gak line internet, so kira tak le hutan sgt, ngeh ngeh ngeh..

hmm ok2, pas raya on kita nyer program teh tarik roti canai, ngeh ngeh ngeh..

afeezz said...

saya pon baru dpt 1 kat raya... hihi

DUN Behrang 2020 said...

Kalo aku datang rumah dapat duit raya gak tak?

Che' Pit said...

salam afeezz,

ok lah tu ko dpt gak kad raya.. aku tak dpt pun tahun ni..

Che' Pit said...

salam DUN,

silalah dtg.. jgn risau erenti dapat duit raya.. TAPI usah ditanya berapa.. yg penting hati ikhlas nak bagi, ngeh ngeh ngeh..

Mawar_berduri said...

terima kasih sudi tempek kad raya Mwar...nak bgtau Mawar dah tukar URL baru..yang lame tu dah ade orang lain gune tak boleh nak advertise nuffnag

http://fromthepasttothefuture.blogspot.com

Ayah Zain said...

Salam CP,

Tahun ni ayahzain hanya dapat dua keping kad raya sahaja iaitu daripada kawan2 yang sama-sama g umrah bulan Jun baru2 ni.

Che' Pit said...

salam mawar berduri,

ok noted..

Che' Pit said...

salam ayah zain,

hehe ayah zain sempat balas tak? dah nak raya dah ni.. kalau balas pas raya dah jadi Kad Selamat Hari Selepas Raya lak. ngeh ngeh ngeh..

ummi humaira said...

syukran jaziilan kerana sudi gantung kad akak di umah CP

Kak As. said...

salam,

awai dapat duit raya,

tentu Pjal suka tu...

Che' Pit said...

salam ummi,

sama2.. terima kasih gak sudi bg kad raya

Che' Pit said...

salam mak as,

alhamdulillah, dah besar2 ni dpt gak duit raya, ngeh ngeh ngeh..

Atikah said...

Salam Pijal...

Cheq tak dpt sekeping pun lg kad raya tahun nie.... hu... hu... kad raya semakin dilupakan....

sonata anak kancil said...

Ada gak dapat kad raya...tapi ada 1 kad raya paling istemewa - dia hantar alamat sekolah!....tergamam jap!

ntah apa motifnya tak tau lah...sonata pun balas kad jugak...sorok2...he3x
dia punya kata2 aduhhhh...
boleh gugur jantung ni....mendayu2....
mengalahkan romeo & juliet , shahzahan & mumtaz!!! cuba teka dari sape?

Che' Pit said...

salam cgu sonata,

wahhhh, romantik nyer.. tapi siapa yg hantar? hmm sy rasa lah, mesti hubby cgu kan, kan kan kjonet kan..

Che' Pit said...

salam atikah,

huhuhu samalah kita.. hmm nape tak bgtau awal2.. leh kita tukar kad raya, ngeh ngeh ngeh..

sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...

Tekaan Che Pit betol! dah tua2 ni nak luah isi hati secara terang2an dah tak larat dah....hantar kad senang - fahamlah yang tertulis tu...

Che' Pit said...

salam cgu sonata,

ngeh ngeh ngeh, tepat tekaan sy tu.. hmm ok lah tu, kdg2 lelaki ni segan nak luah melalui mulut sdiri, sbb tu guna alternatif lain, hehe

 
type='text/javascript'/>