PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, September 29, 2009

Kad Raya



Semalam hari pertama aku kembali ke pejabat.. Buka je pintu bilik, aku terpijak sesuatu di atas karpet.. Oo rupanya ada sekeping kad raya untuk aku.. Hmm kad raya pertama dan terakhir untuk aku pada tahun ni , ngeh ngeh ngeh.. aku tgk cop setemnya dari Kuantan.. Hmm siapa pengirim nyer? Aku ada secret admirer kat Kuantan ker? Atau student aku? Tapi kalau student nape tak bagi masa dalam kelas.. hmm mcm2 gak bermain di pikiran.. hehehe, bukan apa, aku pun saspen.. Unsangkarable boleh dapat kad raya, ngeh ngeh ngeh..

Bila buka, aku tgk satu logo yg aku cukup kenal teramat sangat.. dan juga gambar masjid pada kad raya tu, mmg aku kenal sgt.. masjid aku bersembahyang jumaat, terawih.. masjid tempat kami berbuka puasa.. Rupanya bekas lecturer ku yg menghantar kad hari raya.. Thanks to Mr Zainal Munshid bin Harun.. Hmm bukan apa, sbb skrg ni beliau tgh sambung PhD di UUM dan buat research pasal gerakan koperasi.. Jadi adalah beberapa pertolongan yang beliau minta dari aku..antaranya termasuklah "menarik" beliau utk join kolokium pusat kami awal tahun ni, dan carikan artikel terbitan kami dalam issu yg lepas2.. Thanks En Zainal (walaupun dia tak baca blog aku ni, ngeh ngeh ngeh)

13 Catatan pengunjung:

- jinggo - said...

ada juga kat raya....
saya - satu pun tak dapat...
sedih..semua bagi melalui facebook @ blog aja.....
teringat masa kecik2 - gantung kad raya kad ranting.....

Che' Pit said...

salam cgu jinggo,

ngeh ngeh neh.. tulah, dpat gak satu.. melalui facebook tu mmg byk ler, tapi tak best.. dulu2 masa kecik lawan dgn akak2 sape dapat kad raya paling byk.. pastu duk gantung n tepek kat dinding umah..

afeezz said...

sekarang susah nak cari org gantung kat raya kat dinding or kat ranting...

pecah kaca pecah tong
sudah baca harap gantong

Atikah said...

Salam pijal,

Dapat gak hang kad raya sekeping... cheq nie langsung tak dpt thn nie...

Che' Pit said...

salam afeez,

hmm tu zaman dulu nye deco..
skrg ni org tak buat dah.. tapi meriah kan.. mcm2 bentuk, kaler, corak..

kdg2 rindu lak zaman2 raya masa kecik2 dulu

Che' Pit said...

salam atikah,

hang jgn jeles naa.. takpa tahun depan cheq bagi kad kat hang..

ummi humaira said...

agaknya pasai CP merungut tak dpt kad ler , tu yg mjelma sekeping tu kot ....dah balas ke?

alahai bila tengok kad raya , baru ummi teringat lupa nk balas kad raya budak bagi kat ummi , sian bdk2 tu , nanti le nk fkr nk balas dgn apa.

sonata anak kancil said...

syawal sebulan - kad raya tu kena balas...ta semestinya hantar sebelum raya - sebulan raya wehhhh....

Che' Pit said...

salam ummi,

ngeh ngeh ngeh.. dapat gak lah merasa. tak jadi na kempunan..

balas ummi, jgn tak balas..

Che' Pit said...

salam cgu sonata..

belum di balas lagi.. InsyaAllah..

Asnija said...

Cik Pit,
Tak patutlah...anak murid yang kena kasik kat lecturer...ni terbalik plak...padan lah kena sumpah tak dapat kad raya....nasib dapat satu je...tahun depan ubah perangai noh...

(pss..jom minum-minum kat setabak...ngan hanis jom...)

Che' Pit said...

salam kak nija,

ngeh ngeh ngeh.. tu tanda nya sy ni anak murid yg disayangi lecturer..

setabak? jom jom jom.. cheq ajak afeezz no.. cheq segan sorg2..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

 
type='text/javascript'/>