PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Wednesday, September 30, 2009

Perasmian dan Jamuan..

 Hmm buka email opis, ada 2 email pasal jamuan

Yang Pertama

Sukacita dimaklumkan bahawa MKM akan menganjurkan Majlis Perasmian Bangunan MKM Jalan Selangor dan Sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tarikh, masa dan tempat seperti berikut:

Tarikh            :           1 Oktober 2009 (Khamis)

Masa               :           9.45 pagi

Tempat           :           Bangunan MKM Jalan Selangor
                                    Petaling Jaya

3.         Sehubungan itu, semua warga MKM Petaling Jaya diwajibkan menghadiri program tersebut. Kenderaan akan disediakan ke lokasi majlis pada 1 Oktober 2009 tepat jam 9.00 pagi. Bagi Warga kerja lelaki dihekendaki memakai Baju Melayu Lengkap, manakala bagi warga kerja wanita perlu memakai Baju Kebangsaan (baju kurung/kebaya). Bersama-sama ini disertakan atur cara program tersebut untuk makluman tuan/puan.

Yang Kedua

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Tuan/Puan,

Adalah dimaklumkan bahawa UPD akan mengadakan 'Rumah Terbuka'
sempena Hari Raya.  Butiran adalah seperti berikut:

             Tarikh    :    2 Oktober, 2009 (Jumaat)
             Masa     :    12.00 - 1.00 t/hari
             Tempat  :    Dewan Sri Siantan

Sehubungan itu, semua warga kerja MKM adalah dijemput hadir.  Semoga
dengan kehadiran tuan/puan akan memeriahkan lagi majlis ini.


Hmm 2 hari berturut.. kenyang aku.. save budget, ngeh ngeh ngeh.. Yang best nya masa meeting pusat bulan puasa lepas, boss tanya, "kita nak buat jamuan ker?".. automatik semua anak buah nye menggeleng.. sbb apa? sbb fobia dgn last nye jamuan.. mmg mengundang duka dari suka.. biasalah, boss tak pernah nak sebulu dgn anak buah, huhuhu..

 hmm alamak, esok kena pakai baju melayu ker? baju tak gosok lagi.. malasnyer..



20 Catatan pengunjung:

Ayah Zain said...

Salam CP,

Jangan malas gosok baju tuhh. Gosok jangn tak gosok.

Sat lagi, az nak buka n3 baru. az makan burasak tadi nih.

Che' Pit said...

waa makan burasak.. sy yg darah bugis ni pun dah bertahun2 tak makan..

afeezz said...

pakai le baju yg kaler pink itew...

Che' Pit said...

mmg tu ler baju raya aku..

ummi humaira said...

tu ler org suruh kawin cepat , jual mahal ,nk cari org Segamat jugak , kalu tidak kan senang , ada yg tolong gosok kan baju melayu tu... he he he jgn marah.

cikgu mas said...

salam

aah kawin lah ada org gosokkan baju,tak pun antar kat nyonya dobi..seringgit sehelai gosok sajer..

Mawar_berduri said...

wah..sEronok nyE ..makan..makan..timE

Madey said...

wow..kenyang la pijal arini.

sonata anak kancil said...

masuk hari ni aku dah 2 x makan - malam ni nanti 1, esok pagi 1 lagi - Sabtu 1 - Isnin 1 lagi....nasib baik la aku tak se'company' dengan ko - tak fasal2 tambah 1 makan lagi...

Che' Pit said...

salam ummi,
ngeh ngeh ngeh bukan jual mahal, cuma belum ada jodoh lagi... InsyaAllah, sampai masa nya nanti

Che' Pit said...

salam CM,

hmm buatpe nak bazir bagi nyonya.. selagi boleh buat, buat sdiri..

Che' Pit said...

salam Mawar

hmm seronok gak lah.. tapi tak suka sgt bersesak2 dgn org ramai ni.. lemas dan rimas

Che' Pit said...

salam Madey,

tak kenyang sgt ler.. tadi student2 aku duk makan dekat aku.. sibuk depa duk panggil2 aku.. tu yg duk kontrol2 sampai tak kenyang sgt, haha..

Che' Pit said...

salam cgu sonata

ngeh ngeh ngeh larat ke idak nak g semua tu? pas2 sikit kat sini, haha..

DaliaLiyana said...

wahhh..byk tul open hse..
tuan punyer blog bila lagi??
hihihi...

insan pendidik said...

Salam CP,

Hari Jumaat tu lepas makan kena gi solat Jumaat. Jangan tidur kekenyangan dah le...he...he.

Che' Pit said...

haha tuan punyer bujang.. open house tarak.. kalau nak, open kedai.. senang citer ngeh ngeh ngeh..

Che' Pit said...

salam IP,

ish tu dah kewajipan.. mesti g nyer..

Noor said...

As Salam..

psstt.. bila nak buat open kedai.. nak ikut nak ikut..

ngeh ngeh ngeh

ONE ZABA said...

raya baru nak mula tu....

pasang telinga je la. kata mana ada rumah terbuka.

 
type='text/javascript'/>