PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, October 2, 2009

Entry saja2..


Hmm semalam perasmian Pusat Antarabangsa dan Pengajian Tinggi, di Jalan Selangor.. Tak jauh dari kampus tetap kat Jalan Templer ni.. Dan juga majlis sambutan Hari Raya.. Hmm semua diwajibkan hadir dan berpakaian baju melayu bagi lelaki.. Macam dalam memo kat entry sebelum ni.. Aku tak snap gambar masa kejadian kerana org ramai sangat dan juga kerana ramai student2 aku makan kat meja2 sekitar aku.. Hmm so saje je nak interframe gambar dalam opis aku masa nak balik semalam, ngeh ngeh ngeh..



Hmm pagi ni aku g keje bawa bekal kuih tart nenas dengan air kotak soya.. On the way nak g keje, jem ler pulak dari Serdang Raya menuju ke susur masuk ke PLUS.. so apalagi, buka tupperware, ngap ngap ngap ler kuih tart tu, ngeh ngeh ngeh.. ooo rupanya ada kemalangan antara sebuah van dan kereta.. Tgh hari ni ada lagi 1 jamuan raya.. Oleh UPD atau Unit Perkhidmatan Domestik.. hmm dapat makan ketupat sedap gak ni.. harap2 diorg jamu ketupat.. alamak laparlak.. hmm nak naik ke cafe atas jap, nak beli nasi lemak.. Jom kita breakfast..

Salam Pagi Jumaat



15 Catatan pengunjung:

nana1206 said...

Salam....wallaaa!!

Tart nenas ngan soya tue...
boleh kenyang smpai ke mlm...hehe
Beb, sya nak bg cadangan ckit kat awk ni...malumlah kwn lama katakan...

ape kata awk senyum sikit ala2 nampak gigi time berposing tu...ok tak..? sebab gamabr wak sepesen je...hehehe...takde transformasi..

Kalu tak suka ngan cdgan saya ni, abaikan je...hehehe...ok selamat beropen house!

1206 said...

alamak....terlebih sudah...

apsal sya tertulis 4 huruf di depan tue...huhu..dah semua kenal sya!
chewaaahhh...

afeezz said...

aku pon ade jemputan open house sat lagi... kol 10 sat lagi nak pi... jgn lupe jumaat dah ler... syok sgt beraya.. hahaha

- jinggo - said...

handsomenya orang muda..
tapi takkan air kotak aja bro..............
he...

ummi humaira said...

salam pagi Jumaat..
hai sempat dia ngap dlm kete pula .. tp bagi ummi n family ada pntng larang lak , tak dibenarkan makan dlm kete dr dulu sampai skrg..x tau apa sbbnya , mgkn tkt dtg sang lipas kot.mklm le bdk2 mkn msti bterabur.

jgn mkn ketupat banyak2 hari jumaat ni dik oi , tkt nanti ngantuk lak , khatib baca khutbah , CP asyk ngangguk je , rupanya ZZzzzzzzzzzz.....
he he he

Asnija said...

Che Pit,
Rasa-rasa akak...itule jejaka pink yang akak nampak semalam...awat tak senyum...muka serius ni memang sah muka lecturer...

pss...sian...breakfast tart nenas, ari tu dinner krepek ubi..akak rasa CP ni kena cepat carik orang rumah...pagi-pagi boleh le pack-kan sandwich tuna...

(hee..he...tap hubby akak yang dah ada orang rumah pong malam tadi kena makan kat kedai...sebab orang rumah nyer pening kapla...)

Hanis said...

salam,

hahaha...cam cheq gak...kalau bawa bekal (selain mee @ nasi) slalunye habis kat dlm habis terutamanya kalau faderal dah mcm semut tu.....ngeh ngeh ngeh...

DUN Behrang 2020 said...

Ye la...nk bgambar tu bwk le senyum2 skit...baru rezeki murah...

Pink selamanya ker...hehehehe!

cikgu zainab said...

CP,

datin cakap pakai baju pink..betul ker? amboi...seronoknyer beraya yer..mana gambar2nya?

Mawar_berduri said...

salam CP,
Ooo..kuih tart ngan air kotak buat kudap2 dalam perjalanan la ye?...b'fastnya nasi lemak.....rase lapar plak sebut nasi lemak..huhu

ONE ZABA said...

wow....baju pink!!!

raya selagi boleh....

Ayah Zain said...

Salam CP,

Amboi. lelaki Pink. Tak kuasa mak ngeh ngeh ngeh.

awat serius tuhh, senyum sikit. Tapi bila tengok lama sikit, adalah sedikit senyuman di muka tuh.

teringat masa remaja dulu, ada kawan kata ' ur smile is ugly' - ada aku kisah?

sonata anak kancil said...

Relax je...cuba dok tegak2 sikit - senyum lerekkan sikit - lagi mancho!!!

baju pink tak pe...le ni macam2 kaler - kalau boleh adakan kaler pelangi - lagi best...

Che' Pit said...

salam semua

nana - hmm tart nenas tu saje je nak makan2 dlm opis n jamu student yg dtg jumpa.. hmm bukan nye awk tak tahu mmg dari dulu lagi sy tak reti senyum kalau nak bergambar, huhu

afeezz - hmm tak lupa jumaat.. alhamdulillah, dah tunaikan pun semalam

cgu jinggo - hmm air kota tu saje je bawa dari rumah.. hmm oklah tu, dari air kosong je kan, ngeh ngeh ngeh

ummi - hmm so far sy takde lak pantang larang.. hmm haa ada 1.. sy tak benarkan org merokok dlm kereta sy sbb sy tak merokok

salam kak nija - hmm org lain kot.. sy tak ke amcorp mall pun masa tu, hehe.. laa x kan org rumah sy pack kan sandwich tuna jer pepagi? plg kurang pun nasi goreng, ngeh ngeh ngeh

DUN - hmm nak wat mcm ner, dah mg mcm tu sejak azali.. mmg tak reti nak senyum2 amik gambar.. ikut jejak ayah, sama2 x pandai senyum

Che' Pit said...

mama - hmm haah betul kata kak nija tu.. sama lak warna pink mcm family dia

mawar - actually tart tu nak makan kat opis.. tetiba jem, so apalagi, ngap ngap ngap lah dlm kete

che ONE - baju pink free.. org sponsor.. syukur seadanya

hanis - hmm sebab jem kan (ada eksiden) tgk2 kat sebelah ada tart, apa lagi...

Ayah Zain - hmm pink pun punk lah.. dah free, pakai je lah.. toksah bazir..

Cgu sonata - hmm tahun depan oren lak.. leh boria lagi dgn famili datin asnija tu, ngeh ngeh ngeh

 
type='text/javascript'/>