PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, September 11, 2009

Seloka H1N1

Ngeh ngeh ngeh.. lawak ler pulak.. sekadar berseloka jenaka..

Beruang : "sekali je aku mengaum, seluruh hutan menggigil."



Singa : "ek eleh, sekali je aku mengaum semua belantara ketakutan."


Babi kata: "Wal La Weh.... sekali je aku batuk, satu dunia panik!"

ngeh ngeh ngeh


14 Catatan pengunjung:

afeezz said...

cayalah babi... hahha

- jinggo - said...

he...
ngeh...ngeh...
macam itu agak cakap2 khinzir ni...
memanglah...

Che' Pit said...

salam,

apiz, ko nak caya apa kat babi? haha ke ko teringat soalan teka teki aku pasal babi tu?

cgu jinggo,
tulah, makin tinggi gamaknya hidung si pinky tu kan..

syahbandar87 said...

bukan panik dah bang..siap mati terus..bahaya tul spesis ni..patut la sunat bunuh babi ni.hmm...

Madey said...

haha..aku ade dapat nih kat email.

Che' Pit said...

salam syahbandar,

haah, patut dah tahap wajib bunuh.. sebelum dia bunuh kita semua..

Che' Pit said...

salam madey,

tergelak hampir nak berguling gak lah aku tgk benda ni.. ngeh ngeh ngeh..

Noor said...

Salam babeh..

kasi tembak je si pinky nih.. nyusahkan org je.. nak p jalan pun kena pikir 2/3 kali.. siap kena pakai topeng mulut lagi.. dah cam rupa penyamun lak..

ngeh ngeh ngeh

Che' Pit said...

salamm kak noor,

tak sadis lah tembak.. kita bakar jer hidup2, baru tragis kak..

sonata anak kancil said...

sombongnya babi....tak selamatlah ko!

Che' Pit said...

salam cgu sonata..

mmg lah sombong babi tu.. pasal tu hidung dia tinggi..

~red~ said...

haha...

lawak tol...
ngeh3..

Atikah said...

Salam pijal...

He... he... lawak ler... kreatif gak org ang merekanya...

Che' Pit said...

salam red dan atikah,

hmm tu lah, lawak kan.. tapi lawak2, kena berwaspada tu..

 
type='text/javascript'/>