PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, October 30, 2009

Eco Kid Adventure - Cgu jinggo

Setelah habis mengendalikan Kem Kepimpinan MRSM, aku dipelawa oleh Cgu Jinggo untuk menjenguk ke kem beliau di Eco Kid Adventure, Alang Sedayu, Gombak.. Bukan apa, aku pun turut mengendalikan program2 seumpama tu.. so mana lah tahu kalau2 boleh berkolaborasi, ngeh ngeh ngeh.. so seharian aku disana, sempat menolong sedikit cgu jinggo dalam melaksanakan program2.. Hmm sebenarnya tahun 2002 dulu aku pernah ke kem ni tapi masa tu belum lagi dibawah kelolaan cgu jinggo..


di antara aktiviti yang dilaksanakan..

p/s cgu jinggo, bila nak joint venture ni, ngeh ngeh ngeh..

18 Catatan pengunjung:

Atikah said...

Salam Pijal...

Wah nak join venture ngan Cikgu Jinggo lak...

pst.. pst.. hang tanya cikgu jinggo ada nak pakai PT fasilitator dak... :)

Che' Pit said...

hehehe cheq ni pun lum lepas lagi jadi PT dia.. nanti lah noh kalau ada peluang cheq cuba tanyakan..

ummi humaira said...

salam CP..
bdk2 tu tengah main apa ya ? bestnyer kalu dpt join , he he he org tua mana nak larat buat keje2 macam tu....

Che' Pit said...

salam kak ummi,

hmm tu main pancing rim basikal n men edok air, ngeh ngeh ngeh..

afeezz said...

salam pijal

dahsyat gak ko nyer layout terbaru ni... maner dapat?

Che' Pit said...

salam afeezz

hmm aku main cari2 jer, pastu terjumpa template ni..

sonata anak kancil said...

ingatkan tadi nak berhibernisasi - rupa2nya berkolaborasi...bagus2 la tu,demi mendidik/membimbing anak bangsa

Che' Pit said...

salam cgu sonata

hehe cukuplah cgu je yg hibernisasi, sy kolaborasi jer.. hehe dah lumrah keje kita sebagai pendidik..

ONE ZABA said...

jinggo tak bawak makan roti canai kari kambing ke???

Che' Pit said...

tak bawa le pulak.. x sempat le tu.. sbb masa tu penuhi undangan jinggo untuk "melawat" bukan untuk berkolaborasi, ngeh ngeh ngeh..

- jinggo - said...

ha...terasa amat2 diharga..
cgu one
bila lagi nak turun
bukan lagi kari kambing
sekor kamping disediakan...

Che' Pit said...

cgu one turun, jinggo harus bgtau sy.. sama2n kita pekena kari kambing, ngeh ngeh ngeh..

mama ju, said...

First tme masuk dan meninjau2.Salam perkenalan dr mama.Dh ada calon dr segamat ke?Alhamdullilah mak dan ayah dh sampai mekah dan dh jumpa CK juga. tk

Che' Pit said...

salam mama ju

terima kasih sudi menjenguk.. calon? ngeh ngeh ngeh...

Alhamdulillah mak ayah sy selamat n sihat di sana

Asnija said...

Salam Pijal,
Cayalah rumah baru Pijal ni..banyak benda yang akak suka...nanti ajar nak dapatkan top pengomen tuye..

Bagus...nanti berkolaborasi ngan akak pulak....

Che' Pit said...

salam kak nija,

bisa diatur deh..
hmm kolaborasi dgn akak? boleh sesgt..

Ayah Zain said...

Salam CP,

betul la kata afeez tu, umah kau ni, kau amik contractor mana buat ubahsuai? Memnag cantik nooo. Sungguh.

az nak tanya, kalau kita ubahsuai umah ni, barang2 lama kita dulu tu hilang tak? kalau x hilang az nak cari contractor baru la.

Che' Pit said...

salam AZ,

ni kontraktor sdri.. murah n jimat ngeh ngeh ngeh..

hmm mmg bila tukar layout, akan hilang beberapa widget atau item yg kita dah masukkan.. so sebelum tukar, better save dulu full template yg asal.. at least kalaua x menjadi, kita leh upload balik full template asal tu..

 
type='text/javascript'/>