PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Saturday, October 3, 2009

Shopping di Mydin

Jumaat, pukul 10 pagi aku berada di sini.. Mydin Subang.. Apa? tak keje ker? haaa ponteng keje ek? ngeh ngeh ngeh sebenarnya boss yang suruh.. beli barang2 untuk hamper @ cenderahati untuk Kursus Kepimpinan Koperasi MRSM Zon Selatan yang akan berlangsung pada 6-8 hb di Kompleks Sukan Bera.. Berbekalkan budget yg ciput, terpaksalah g beli kat sini dan bungkus pun sendiri..





hmm tengoklah, habis se trolley kami borong.. siap dgn beli barang sendiri (ambil kesempatan, tapi bayar pun pakai duit sendiri k..) Habis shoping kul 11.30 dah.. Bergegas balik maktab sebab ada jamuan raya oleh UPD lak (Unit Perkhidmatan Domestik) nyam nyam nyam, makan jangan tak makan..


ni dalam opis aku.. dah siap2 bahagikan untuk buat 10 set hadiah.. hehe kebetulan ada student dtg bilik, so dia offer nak tolong.. aku tak suruh pun.. hehe tapi jangan harap aku n ak bagi extra mark, ngeh ngeh ngeh




13 Catatan pengunjung:

Ayah Zain said...

Salam CP,

Selamat menjalankan kursus dengan sempurna yer. Jaga-jaga budak mRSM tuh.

alah apa CP kisah kan? CP ex-mrsm.

Che' Pit said...

salam AZ,

ngeh ngeh ngeh, sbb tu untuk dua2 kem MRSM ni CP terlibat.. kebetulan pegawai MARA yang menjaga program ni bekas cikgu kat MRSM Jasin dulu.. lagi senang.. dia pun tak risau sgt..

Noor said...

As Salam..

eh! cam kenal sangat ngan mydin tuh.. opsss lupalak.. tempt akak soping sopang.. mydin je dik.. maklumlah penoreh gotah.. mana mampu tempat lain kan kan..

psst.. tisu tu misti untuk koleksi sendiri kan kan.. tak rock lansung kalu buat hamper..

ngeh ngeh ngeh

Che' Pit said...

salam kak noor,

tisu tu kwn nye, dia yg beli.. untuk personal lah, hehe..

hmm ok lah tu, dasat tu soping sopang kat mydian yg besar2 tu.. sy ni kat kedai runcit pak ali je beli barang

cikgu mas said...

salam

fuuh dasyhat,takkan nk wat hamper shopping kat pavilionn dik,mydin lah tempat yer,nape lah kita tak terserempak ,mydin usj tu tempat paberet akak tu...teringin nak minum2 dn pyjarl kalau terserempak sbb dah lama nk ajak,bulan puasa hari tu direject nyer,malu dia dgn cm ni...

cikgu zainab said...

Che' Pit,

shopping sakan!

sonata anak kancil said...

kalau dekat boleh den tolong bungkus....ngeh3x....selalu gak buat keje macam ni kalau bajet ciput2.

afeezz said...

wow shopping.....

Hanis said...

salam pijal,

laaa sebelah malamnya cheq ade p mydin tu...ngeh ngeh ngeh

Che' Pit said...

salam semua

cikgu mas - raya dah berbelas hari, cheq tunggu gak undangan raya ke rumah ke, atau lepak minum2 ker.. tapi senyap jerrrrrr..

mama - hmm shoping utk program.. budget maktab, ngeh ngeh ngeh.. bukan hopping personal..

cgu sonata - hmm tak bungkus pun.. leceh n malas.. cadang just beli beg kain mcm kat jusco tu.. pastu buah je semua dlm tu.. senang sikit

afeezz - bila nak shopping dgn aku lak?

hanis - hmm yeke? nasib baik hang, kalau tak dh kena pow dah dgn cheq, huhu

Asnija said...

Che Pit,
Nanti boleh le sub-con kerja bungkus hamper cekelat kat Che Pit ye...

Beli barang sampai ke Mydin, kat Giant Amcorp tak murah ka??

Mawar_berduri said...

Ubat gigi Darlie tu pun nak wat hamper jugak eh?...huhuhu ...rasenya shopping kat Mydin lagi murah dari giant kot?...tapi Mawar suke pg shopping kat Tesco..

syahbandar87 said...

cam menarik jerk..klu sy pegi pun sy leh dpt hadiah jgk ke cikgu?hehe
:)

 
type='text/javascript'/>