PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Thursday, October 15, 2009

Ulangtahun pertama

Hmm lama nya tak bersihkan rumah.. dah berhabuk bak kata DUN, ngeh ngeh ngeh.. sebabnya:
  1. minggu lepas outstation ke Pahang 4 hari.. hujung minggu lak memenuhi undangan cgu jinggo untuk melawat kem..
  2. naik keje minggu ni busy kena siapkan apa2 yang patut utk program kem kepimpinan belia koperasi hujung bulan ni sbb minggu depan aku terpaksa bercuti isnin - rabu.. kenapa? hmm akan aku citerkan dlm entry minggu depan, haha
  3. hmm dah lama x bersihkan umah, tu yg jadi liat sikit tu, ngeh ngeh ngeh
Tutup citer atas, buka citer baru..
Harini 15 Oktober 2009.. genap setahun aku berkhidmat kat maktab ni.. hmm cepat benar rasanya masa berlalu.. pejam celik pejam celik, dah setahun.. gaji pun dah ada anjakan, walaupun sikit jer, haha.. alhamdulillah..

hmm tapi nape gambar belon lak? bukan ulangtahun sinonim dgn kek ker?


24 Catatan pengunjung:

cikgu mas said...

salam

Congratulation dear,All the best to you...

Che' Pit said...

salam..

terima kasih, thank u, toche, nandre, syukran, arigato gozaimas

Noor said...

As Salam Babeh..

setahun dah kije kat situ arr... bagus2.. 'dah ada anjakan gaji'.. opsss, adakah kami kengkawan yang budiman ini dijemput untuk 'anjakan' open table bagi meraikan 'besday opis'..

ngeh ngeh ngeh

ummi humaira said...

salam CP..
hai dah ler lama menyepi , nak kena tunggu N3 minggu depan lak ,suspen tu, tak sabar nak tau , nak gi meminang yer ?????

Che' Pit said...

salam kak noor,

yer, mmg dijemput..
silalah ke rumah hanis yer sabtu ni..

Che' Pit said...

salam ummi,

hehe mmg akan ada rombongan minggu depan, tapi bukan rombongan meminang.. tungggguuuuuu

rezeki said...

salam che pit,

alhamdulillah,
tahniah, masa cepat berlalukan tanpa kita sedari

pss, kalau dah bersawang umah tu, kene panggil maid tolong besihkan ngeh,ngeh,ngeh

Mawar_berduri said...

salam CP, setelah sekian lama menyepi ...almaklumlah orang kuat maktab la katakan ...huhu..wah, gaji dah ada anjakan ...alhamdulillah rezeki tuhan nak bagi kan .... :)

kak As said...

salam Pjal,

congrat !!
keep it up.

Che' Pit said...

salam che rezeki,

hehe tak mampu nak gaji maid.. tu yang bersawang, ngeh ngeh ngeh..

ayah zain dah jumpa, che rezeki bila lagi nak berjumpa dhn kami2 kat sini?

Che' Pit said...

salam mawar

haha badan je besar tapi takdelah jadi org kuat, haha..

alhamdulillah..

Che' Pit said...

salam mak as,

terima kasih banyak2..

manzlie said...

salam afis...

Bersyukur lah Pada Nyer...


waslam

Ayah Zain said...

Salam CP,

Happy for what? ngeh ngeh ngeh selamat ulangtahun pertama perkhidmatan CP di MKM. Az baru jer sampai rumah ni. penant betu; drive sorang2 drpd kl. bertolak kul 9.00 kul 5 baru sampai. kenapa lmabat sampai?

rezeki said...

salam che pit,

insyallah bila sedara kita presiden PDKM balik bercuti, boleh kita keluar sesama kene teh tarik.
bulan 12 saya kemungkinan ada lama sikit di kl.

jangan tak jadi , ok

Che' Pit said...

salam che lie..

yup syukur alhamdulillah

Che' Pit said...

salam AZ,

hmm lama nyer.. singgah ke mana tu?

Che' Pit said...

salam che rezeki,

hmm harap2 kali ni jadi lah.. dapat jumpa ramai2 kan..

insan pendidik said...

salam CP,

wah, nampak dah stabil tu... tinggal nak cari surinya je belum. masih dalam pencarian ke...

DaliaLiyana said...

salam..congrates...
slamt maju jaya..

Che' Pit said...

salam IP,

ngeh ngeh ngeh.. suri nya masih dalam pencarian.. masih belum ketemuan, haha

Che' Pit said...

salam dalialiyana

thanks for the wish..

afeezz said...

baru setahun ke che pit... alahai, baru setahun jagun keje kat situ.. aku ni 15/11/2009 nnt, genap 10 tahun aku berkhidmat dengan UM

Che' Pit said...

afeezz,

hmm aku dulu keje pribet, jadi banker.. ni baru ada rezeki jadi org gomen.. hmm lagi 1, ko tu bukan muda dari aku.. tua dah, baya akak aku.. no wonder lah ko dah lama keje, haha..

 
type='text/javascript'/>