PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Monday, November 30, 2009

Korban..

8.20 pagi : Perhatian, satu upacara korban akan di adakan di padang bola tampar pada jam 8.30 pagi.. kepada semua warga kerja MKM, anda dijemput hadir..

Begitulah berkumandang suara Pak Ya, membuat pengumuman..








12.40 tghari :  Perhatian, kepada semua warga kerja MKM, anda dijemput untuk menikmati hidangan di Dewan Sri Siantan.. Harap maklum..

Sekali lagi berkumandang suara Pak Ya membuat pengumuman..

Tapi aku x gi sbb dah nak kuar lunch masa tu.. nak ke bank, ada urusan seri paduka baginda, haha..

7 Catatan pengunjung:

Ayah Zain said...

Salam CP,

Seronoknya CP melapah daging korban

afeezz said...

salam sahabat che pit : hang tak join melapah ker?? takde pon gambar ko dlam tuh

Che' Pit said...

salam AZ n Afeezz..

ngeh ngeh ngeh, tahun ni cheq cuti dari melapah sbb nak jadi wartawan, hehe.. kalau cheq melapah, sape lak yg nak amik gambar, huhu..

ummi humaira said...

salam CP...
wah wah wah sudah ada gaya jadi jurufoto... dah sambung jadi wartawan pulak dah...
sampai sanggup pencen melapah..he he he

Che' Pit said...

salam kak ummi,

ngeh ngeh ngeh.. alasan je tu, padahal x pernh buat pun.. insyaAllah akan dtg yerk, ahaks..

ONE ZABA said...

dalam peti ais aku tu pun tak habis lagi daging korban. hari-hari belasah dagng je.

Che' Pit said...

Cgu ONE,

hmm tahun lepas depa bagi daging korban.. pastu boss pun bagi daging yg dia dapat.. tahun ni x de lak.. tp ok lah sbb mmg x reti masak pun, huwaaaa...

 
type='text/javascript'/>