PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, December 1, 2009

Leadership Skills Day 1

Bertempat di Hotel Hilton, Petaling Jaya
Anjuran Malaysian Productivity Corporation, Petaling Jaya (jiran kami ni sebenarnya, hehe)
Peserta 17 orang dari beberapa instistusi kerajaan dan swasta



 hasil lukisan untuk menerangkan di sebalik nama masing2.. hmm mana aku nyer ek?




akhirnya, ada gak leadership game dah nak hujung2 kursus hari pertama.. penceramah tengah mengukur ketinggian dan keteguhan menara kumpulan kami..


ahli kumpulan 2 bergambar bersama menara lego..

16 Catatan pengunjung:

- jinggo - said...

bila agaknya dapat join...
ajaklah
jadi pencacai pun tak apa....
he...sekurang2 nak dunia lain....
caling2 ok.

afeezz said...

salam sahabatche pit : aku bole join tak since aku ni kerajaan gak...

Che' Pit said...

cgu jinggo

hmm yg ni jadi peserta jer..
hmm duk tunggu cgu jinggo invite join lak.. aritu invite tgk je kan, ngeh ngeh ngeh..

Che' Pit said...

salam afeezz,

boleh jer.. especially hujung tahun, sebuk nak habiskan budget.. masuk website MPC, tgk lah apa2 kursus yg ko nak.. tapi yg MPC ni mahal lah, RM500 sekepala..

Ko masuk koperasi, dtg training dgn aku, kat MKM ni.. baru RM25 jer, pastu ada duit tambang lak kami bagi.. so ertikata lain, free jer..

hehe tanya dengan ayah zain..

SiNoMoSa said...

Salam Pijal..

Oh ada gak mcmtu eks? afeezz, so jom kita pakat ramai2 pi training kat MKM hehe

p/s: lego kump hang ke yg paling tinggi tue? lor takkan pakai lego je..pakai straw le mcbr sket hehe

ONE ZABA said...

dah hujung-hujung ni la baru banyak nak panggil kursus.

Che' Pit said...

syima..

hmm tulah kelebihan berkoperasi..
so cepat2 join koperasi n dtg berkursus kat MKM ni.. cuba tanya Ayah Zain best x dia kursus kat sini..

hmm dia bukan kira paling tinggi, tp ada beberapa fakto lain yg dikira, cth masa, jumlah bloks n sebagainya..

Che' Pit said...

che ONE

hmm biasalah, nak habiskan budget.. awal tahun semua nak cut.. program pun jadi hambar sbb nak cut cost.. sampai hujung tahun baru le pening kepala nak habiskan budget..

Shifu67 said...

errr... kursus masak ada tak... aku dah tak larat nak gi kursus perah otak ni

Che' Pit said...

che shifu,

masak ek? hmm ada, kursus kek dan bakeri..

xiiinam said...

Wah...kursus kat hotal main lego je.Tak aci........



He..he..

Che' Pit said...

ishh..

Aci lah sbb mmg dua2 aci yang jadi instructor n coordinator, ngeh ngeh ngeh..

Radzwan said...

Salam,

Che Pit, MKM cawangan Kota Kinabalu ader handle kursus ker? Ader senarai kurusu tak ? Ni Tgh planning for next year ni..mana tau ader kursus yang boleh my jabatan join.

Che' Pit said...

wan,

branch KK mmg ada handle kursus gak.. tgk kat website www.mkm.edu.my utk senarai kursus2 kami termasuk branch sabah n sarawak.. tetapi peserta hendaklah ahli koperasi.. so kalau jabatan u nak masuk kursus, mestilah ahli koperasi n kena dapatkan cop koperasi..

nak tahu lanjut, g jer kat opis branch KK kami.. tahu kan kat mana.. tingkat 5..

afeezz said...

salam che pit : MKM nyer kursus free ker?? wow... aper website MKM.. ade disenaraikan tak dlm website tuh? eh... kat atas tu dah ade la... tak baca dulu terus2 nak tanya..

Che' Pit said...

salam afeezz,

hmm actually kena bayar RM25 sebagai yuran, TETAPI kami bayar balik dalam bentuk elaun perjalanan.. Dari lembah klang pun kami bagi elaun.. kalau x silap dari KL RM25, Selangor RM30 mcm tu.. tgk alamat kita.. yg jauh mcm AZ aritu kalau x silap dlm RM60..

So yuran RM25, dapat balik elaun perjalanan RM30, hmm x ke free namanya tu.. extra RM5.. Makanan kami tanggung.. Dengan syarat kena jadi ahli mana2 koperasi dan dapatkan cop koperasi dlm borang permohonan kursus tu..

 
type='text/javascript'/>