PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Tuesday, December 8, 2009

Kem Membina Kepimpinan Koperasi

Bertempat di Kem Bina Semangat Ampang Pecah, Kuala Kubu Bharu
Peserta 27 orang dari beberapa buah koperasi..


 sessi suai kenal.. baru datang, masing2 malu2 siput sedut lagi

Kami sebagai urusetia mengunakan khidmat Kem sepenuhnya dari fasiliti sehinggalah jurulatih.. So, kami sebagai pemantau dan pemerhati saje lah, ngeh ngeh ngeh..


 kena berkawad pagi dan petang.. teringat masa kat BTN aritu, selaku timbalan penghulu, aku lah yang kena bagi koman setiap pagi dan petang.. sampai serak suara menjerit, huhu..


 bersantai di padang mendengar arahan dari jurulatih


 memikirkan strategi untuk membuat rakit yang kukuh dengan bahan2 yang terhad


 tok penghulu merenung ke kumpulan sebelah.. nak curi strategi ler tu..


 kena denda, kalah dalam game "paddle pop" enjut ketampi labu labi..



 kayuh jangan tak kayuh.. kesian dahle penat buat rakit pastu kena lak berkayuh jauh kat lombong bekas tasik ni.. Kami duk dalam bot jer, ngeh ngeh ngeh..



 poco poco yang memang terabur..


 waktu yang ditunggu.. majlis penutup setelah 3 hari dikerah tenaga.. untung diorg, dapat baju free berkat usaha aku fight dengan boss nak bagi depa baju n cap free, ngeh ngeh ngeh..

12 Catatan pengunjung:

ummi humaira said...

salam CP..
dah ler penat berkayuh dalam tasik tu , naik2 kena denda plak , dzolim dzolim ...
pastu senyum ler dpt baju free ..he he he , nak gak

Che' Pit said...

Salam Kak Ummi,

ngeh ngeh ngeh, diorg kena denda dulu pastu baru berkayuh..

rehat jap, ptg kena lagi teruk, obstacle... pg dah berenang dlm lombong, ptg berenang dalam lopak, haha..

DUN Behrang 2020 said...

Baju free utk tukang komen tak de ker...

Che' Pit said...

salam DUN

hmm tukang komen ek? hmm baju x de dah.. ilek dah.. ngeh ngeh ngeh..

SiNoMoSa said...

Salam Pijal,

erkk ada eks istilah malu2 siput sedut? ish3x
dah lama tak buat benda2 tue semua..sure pancit kalo suh buat masa induksi nanti haha..btn pun tak pi lagi nie..

Che' Pit said...

salam syima..

hmm ada lah.. bila dia malu, masuk kepala dlm cengkerang, haha

hmm induksi umum rileks je lah, xde xtvt lasak.. BTN CP g dulu pun rileks jer, sikit je xtvt, tapi x seberat mcm ni lah, huhu..

xiiinam said...

Sekadar mahu menitip pesan..


"Salam Sayonara!"




Hingga jumpa kembali...

Che' Pit said...

salam ckLah,

sayonara..

harap2 termasuk dalam golongan yang dapat jemputan, huhu..

Evi LoLyta said...

salam ziarah

Che' Pit said...

salam Evi Lolyta

terima kasih sudi ziarah..

Jasnia said...

Salam Che Pit,

Rindu pulak nak buat aktiviti macam ni. Dah lama tinggalkan. Last buat, masa belajar kat U dulu. Tapi kalau bab berkawad, memang Na kurang berkenan. Hehehe...selalu kena sergah dengan komander.Sampai naik semput la...

Che' Pit said...

salam Na

hmm kdg2 seronok dapat buat balik xtvt2 mcm ni.. dulu2 masa kat U mcm best je kan.. tapi skrg ni CP tak buat, organise jer, ngeh ngeh ngeh..

 
type='text/javascript'/>