PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Friday, December 4, 2009

Selamat Kembali

Dijangkakan akan tiba malam ni (Jumaat, 4/12) jam 8.40 malam di KLIA..
Alhamdulillah kedua2 nya berada dalam keadaan sihat sejahtera..








bila lah anak bujang aku ni nak kawin... oops, ngeh ngeh ngeh..

Mengikut plan, aku jemput kat KLIA, pastu bawa balik rumah adik ayah kat Salak Tinggi.. Tidur di sana.. Esoknya, Sabtu baru bawa balik kg.. Adik beradik lain semua standby kat rumah, untuk kenduri kesyukuran.. Sila lah di jemput hadir yer..

35 Catatan pengunjung:

SiNoMoSa said...

Salam Hari Jumaat Pijal,

Smg emak & ayah selamat sampai ke bumi Malaysia dgn haji yg mabrur..I/Allah.

Waa romantisnya pic no.3 tue..
Dan smg doa ayah hang di pic no.4 di dengar Allah..ameen..

Smg yang dirancang dlm rahmat & hidayah Allah.

Shifu67 said...

sayunya bila tengok gambar kaabah tu....

utk pic 4...... aminnnnnnnn!

Che' Pit said...

salam syima

thanks.. mudah2 an semua selamat..

hmm gambar2 romantik tu semua keje che lie le tu.. cheq tau sgt..

Che' Pit said...

salam shifu..

hehehe amin gak utk no 4 tu..

afeezz said...

salam sahabat che pit : alhamdulillah mereka selamat pergi dan selamat kembali.. nak coklat arab sikit....

Che' Pit said...

salam afeezz..

thanks

coklat arab? hmmm x tau lah ada ke idak..

xiiinam said...

Peluk cium untuk mereka......







Lepas ni boleh bermanja-manja ya Che' Pit....!!!:)

My Life said...

salam

dear pijal..

alhamdulillah.. mak & ayah dah nak balik... semoga semuanya selamat dan dipermudahkan....
(tiba2 teringat dkt abah yg masih kat makkah)

semoga semua yg di di doakan oleh mak dan ayah cik pijal di makbulkan...

ciklie berapa hb balik yer cik pijal.

Che' Pit said...

salam kak ckLah

ish, dah besar panjang ni, takde dah nak manja2.. tapi kan setiap kali hari raya, waktu bermaafaan satu keluarga, mmg sy lah yg paling byk kuar air mata.. haha..

Che' Pit said...

salam My Life,

heheh dah terjawab soalan semalam kat entry semalam kan, hehe..

hmm che lie dalam hujung bulan ni tapi belum fix date lagi..

Yunus Badawi said...

Semoga mereka selamat sampai ke tanahair malam ni.

Saya pun turut mengaminkan doa ayah awak tu.

Che' Pit said...

salam YB

thanks..

amin juga, ngeh ngeh ngeh..

ummi humaira said...

salam dik CP..
akan berakhir ler kejap lagi suatu penantian kerinduan ...hai tak sabar lah rasanya...

akak doakan agar termakbul ler doa si ayah utk anaknya tuh , setelah tu jadilah pasangan yg bahagia seperti contoh yg dlm gambar no 3 tu yer ..

sampai saat tu nanti mesti jurufoto akak akan amik gambar dr awal hingga akhir majlis ...
insyaAllah jika tiada aral menghalang ..he he he

hajah zainab bt abdullah said...

Salam CP,

Agaknya dah ada kat umahlah tu mak & abah...riuh rendah nampaknya! syukur semuanya dah selesai.

mama pun turut aminkan doa abah tu...ngeh3 :))

Che' Pit said...

salam kak ummi,

thanks atas doa..
hmm bila sampai masa tu nanti penat lak sy nak posing, jurufoto akak nak ambil gambar..

mudah2 an sampai lah saat nya tu nanti.. Amin

Che' Pit said...

salam mama,

hmm belum lagi.. malam karang sampai.. sy yang g ambik kat airport..

terima kasih kerana mengaminkan doa ayah, hehe..

Jasnia said...

'bila lah anak bujang aku ni nak kawin... oops, ngeh ngeh ngeh..'

Insyaallah...Na doakan moga makbul doa ayah Che Pit.

Na stay kat Salak Tinggi juga... :)

Kalau agak-agak terserempak...tegur ye :)

Che' Pit said...

salam Na,

thanks atas ziarah.. n atas doa, hehe

ooo makcik mmg duk kat salak tinggi, tmn mawar tu.. dulu seroja.. raya haji yg lepas mmg ada kat situ

cikgu mas said...

salam Che pit tercayanggg

Alhamdulillah,selamat kembali untuk mak dan ayah..Alhamdulillah keduanya sihat dan bahagia...

berhaji sudah ibu dan ayah
hadiahkan menantu untuk mereka pula ok..

Cm amiiinkan segala doa.

Salak Tingggi,Taman Seroja,kat situ ada PPD Sepang!!! alamak macam jauh jer???

take care salam untuk ibu dan ayah..

S said...

salam Pjal,

Alhamdulillah!!!
selamat pulang untuk mak dan ayah.
salam untuk mereka berdua dari mak S dan Pak M.

My Life said...

salam..
dear cik pjal..

alhamdulillah dah terjawab.. bak kata cm lepas nie boleh ler hadiakan mak dan ayah menantu.. hehhehee (-_-) ameennnn...

My Life said...

salam..

lebih kurang 6 jam lebih lagi mak dan ayah nak balik.... mesti cik pjal dok meghintung detik dan saat... "rindu seorang anak"....
nak gi ambik mereka tu,, hati2 bawak kereta.. jangan dok laju2... ingat org2 tersayang dan mungkin org tercinta.. hehheheh

Cikgu Norhaliza said...

Salam Che Pit,

Melihatkan gambar2 tu, terkenang kembali ketika di Tanah Suci,sayu dan rindukan saat itu. Moga mereka mendapat haji yang mabrur. Amin ....
Che Pit bila pulak nak ke sana ?

Che' Pit said...

salam CM

sbb tu lah cheq tahu sgt mana letak nya sekolah dlm hutan tu.. tulah cheq habaq, CM x mau cayer, cheq tau sekolah tu..

haah, PPD sepang kat taman seroja tu, ngeh ngeh ngeh..

Che' Pit said...

Salam semua,

hmm dah siap2 nak ke KLIA, ayah call.. flight delay.. sepatutnya pagi taadi, delay ke petang..

so dijangka sampai kul 4 pagi nanti.. hmm jgn tertido sudahlah, huhu..

zaijb said...

salam tuan umahh...

gambar yg romantik indah nya di kaabah...
dan gambar nombor 4 tue saya.... "amin" kan he...

Che' Pit said...

salam zaijb

terima kasih atas kunjungan
dan terima kasih kerana mengaminkan, ngeh ngeh ngeh..

SiNoMoSa said...

Salam Pijal..
Smlm punya flight pun delay..
Hang jangan tido malam nie..berjaga sampai kul 3 pagi hehe..

Che' Pit said...

salam syima,

haah dlm berita tadi ada tgk..

berita terkini, sampai la ni masih belum masuk lagi.. maybe 6,7 pagi karang baru sampai, huhu..

azlanlin said...

Harap2...ada le bakal menantu yang diidamkan akan diperkenalkan oleh anaknya apabila kedua mak & ayah balik aji..ngeh..ngeh..ngeh..

Sebab tu le si ayahnya mengaminkan bakal tindakan anaknya..kan?..kan?..kan?

Che' Pit said...

cgu azlan

hehehe bukan sikit, jauh tu tersasar, huhu..

masih belum ada rezeki ler.. almaklumlah org pemalu, hik hik..

Atikah said...

Salam Pijal..

Alhamdullilah... mak n ayah hang selamat tiba...

pst..pst..oAminnn... moga apa yang ayah hang doakan dimakbulkan... boleh cheq tumpang sekaki jadi photografernya.... :)

Cik Amy Sensei said...

salam..

moga mereka diberi kesihatan yang baik..

kim salam kat depa sama yaa...:))

rezeki said...

salam che pit,

alhamdulillah, masa komen ni ditulis, ke2 ibubapa tercinta che pit dh spi ke tanahair, syukur kehadrat Allah SWT krn selamat pegi dan selamat kembali dan dpt mengerjakan haji, semoga dikurniakan haji mabrur,

tapi tu mmg romantik, alhamdulillah , kekal hingga ke akhir hayat,

semoga jodoh che pit pun nanti kekal sehingga ke akhir hayat,

spikan salam saya buat kedua ibubapa che pit

Mawar_berduri said...

salam,
ha..tu mak ayah dah doa depan kaabah tu....Insyaallah tak lame lagi ade la jodohnya tu ..amin..

 
type='text/javascript'/>