PENGUMUMAN

CP telah berpindah ke blog baru iaitu CERITERA CHE' PIT.. NGEH NGEH NGEH..
http://che-pit.blogspot.com
Kepada semua pengunjung budiman, anda dipersilakan untuk ke blog baru CP.. Tiada lagi entry akan di post dalam TEMPURUNG KACA ini..
Terima kasih..

Pengikut Yang Dihargai

Thursday, December 3, 2009

Semalam.. hari Rabu

Jam 9.00 pagi... Makmal Siber Atom, MKM


taklimat emerald insight kat makmal siber atom.. penting utk cari jurnal utk kami buat artikel, research, case study dan yg sewaktu..


lambat masuk, duk belakang.. kejap je tumpu perhatian, pastu duk sibuk tgk program SLAB / SLAI kat UPSI.. hmm menarik gak tapi tgk bidang yg di offer, huwaaaaa... xde pun bidang aku...


Jam 3.00 petang.. SIRIM Shah Alam


di antara hasil produk packaging yg diusahakan oleh SIRIM..


banner produk bakeri kami - Co-op Bites Bakeri, keluaran Koperasi Kakitangan MKM..

Sebenarnya, pergi ke SIRIM untuk berbincang mengenai packaging untuk produk bakeri kami.. Its time for us to penetrate pasaran luar.. Oleh itu, untuk bersaing, kena lah aplikasikan prinsip2 pemasaran, termasuklah pembungkusan ni..

Peruntukan, dah dapat geran daripada SKM sebanyak RM117,000.. Tapi berdasarkan perbincangan semalam, mcm ada nak kena ubah jer.. mcm byk le pulak, huhu..

12 Catatan pengunjung:

My Life said...

salam

hari ini hari khamis.. hehhhe
mak dan ayah balik berapa hb???

xiiinam said...

Esok hari Jumaat....hehhehhehhe...

hazeleyed said...

Semoga sukses dalam apa jua yang diusahakan....

Che' Pit said...

salam My Life..

balik bilae? tunggggggguuuuu entry esok ngeh ngeh ngeh..

Che' Pit said...

Pn xiiinam

lusa sabtu..
tulat ahad
langkat isnin
pastu? dah x tahu. huhu

Che' Pit said...

cgu hazeleyed,

terima kasih atas ucapan..

afeezz said...

salam sahabat che pit :

4.00 petang semalam : boss suruh aku wakili dia pi meeting
9.00 pagi hari ni : meeting yang membosankan... terlepas aku program memasak nasi lemak kat opis...

SiNoMoSa said...

Salam CP,

Hari ini..hari khamis bak kat My Life..Cheq bz dgn meeting V.O..memeningkan..

Kalo kursus teori2 or seminar2, cheq mmg suka dok blkg2 hehe

insan pendidik said...

salam che'pit,

semenjak dua menjak ni CP semakin sibuk yea. ape nk buat kan da tugas...

My Life said...

salam..

mak dan ayah tu dah balik ar tu....
(-_-)

hajah zainab bt abdullah said...

salam CP,

esok hari jumaat..
mak & abah bila balik?

rezeki said...

salam che pit
hari ni jumaat, esok sabtu, tulat ahad, horeyyyy

mana program ahad ni keh,keh,keh

 
type='text/javascript'/>